German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laaccoo
ÉS valami angolosítás? Semmit se tok Németül azér kellene

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

És persze ezt is publikálom. <#smile>

LETÖLTÉS/DOWNLOAD (sendspace.com)
LETÖLTÉS/DOWNLOAD (speedyshare.com)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

94mike
Hm..valaki linkelne egy olyan google sketchup 7.1-es modelezõ progit,amivel lehet 3ds be menteni? mert nállam nagyon nem akarja a rendszert<#idiota> elõre is köszönöm!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
<#vigyor3>

#18563 Azaz Magyarosítás nincsen hozzá.

The Truck Is My Life

Laaccoo
Game over<#idiota>
Magyarositás vagy Angolosítás nics gts-hez?
Mer akkor én is beszállnék<#nyes>

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

luspaydavid
Level Complet <#idiota>

The Truck Is My Life

Király ez is jó cím!

Well done! 😉
<#eljen>

Értem köszi
Rs: így legyen a link: Kamionok szerkesztése, Segítség!

Devan, ez a Zmodi rendesen mûködik.

CB: Kis Lámpás Jimy

Ez esetben hajrá RS,tegyünk valamit az ügy érdekében. De valami feltûnõ linket szúrj be,hogy észrevegyék. Meg amúgyis elég gyakori kérdés errefele.

RS
Kirakom. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ebben nincs automata mentés ugye?

94mike
Dettó..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

én is segítenék a konvertállásig de onnan már nem megy :S

luspaydavid
Szerintem is az lenne a legjobb. Mert ugye már itt meg van egy bizonyos "közösség" és így azért könnyebben lehet segítséget nyújtani a másiknak.

The Truck Is My Life

Látom nagyon él a topik :|
Nem lehetne belerakni bannerba egy linket,hogy Zmod használatával kapcsolatos kérdéseikkel oda menjen a kedves felhasználó? Én ott lennék,segítenék szívesen. 😊

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kéne nyitni egy Zmodeler segítségnyújtó topikot. Van már ilyen?

94mike
Valaki linkelne nekem egy 5-ös zászlót? 7 esis lehet,amit régebben használt mindenki,volt hozzá template,és te állíthattad be h mi mien színû legyen,stbstb.aki fel töltené azt nagyon meg köszönném:-)

Van egy olyan érzésem hogy fején találtad a szöget...
luspaydavid
...lefogadom most majd az jön hogy mit hogyan....

The Truck Is My Life

Tudna nekem adni egy linket ahonnan letölthetném a zmodelert?
RS
Nem, és a betûméretet lehet kisebbre venni!

Amugy ezt nem én csináltam hanem az egyik barátom csak mivel neki nem kellet igy én felhasználtam
ez nem úgy megy.

Na,valaki tud nekem egy scania t580-as csinálni
Smaltruck: Legalább a flarek lenének normálisan elrendezve (felsõ szóróba egy ledlámpa<#confused>)

Tinka123
Nah látom sikerült megoldani a problematikát: D<#beka3><#gonosz1><#buck><#vigyor5><#finom><#eljen>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

ja, és a VÁLASZ ERRE gombot használd légyszíves mert nem tudja senkise h kinek írod.

RS
Ez ritka ronda.
smalltruck: "válasz erre" gombot használd!

Bodri te, ne nézz hülyének, tudom h nem DD képe. A képre, arra a hsz írtam kommentet, csaknem fogok a 2héttel ezelõtti hozzászólásodra írni ezt mert, akkormeg nézni fogol mint a hülye h mit akarok!

Jólvan,nem kell így felháborodni. Fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik ez a karácsonyfa (abból is az igénytelenebb) stílus.

az az én kamionon amit diesel dog tet fel!
Ha valami baj van akkor nekem mond nee neki!
Igen,tudom. De akkoris. 😄

nm
Nem az én kamionom, csak segitettem beszúrni a képet...
Jesszus. Miez,karácsonyfa? LOL

Ha igen akkor irjon privát üzenetben léccíves!
Valaki tud ilyent csinálni?

94mike
Az nem egy Man asztalka?

Thx Disel Dog
szeretem a sok lámpát a kamionon, de ez már csúnya, giccses😞

pöppet giccses..

Na egy kis segitség...

Ja meg a kép lehetõleg JPG vagy JPEG kiterjesztésû állomány legyen, mert lehet hogy valakinek lassabb az internet sebessége és ilyen esetben annál az illetõnél egy PNG állomány igencsak hosszú ideig töltõdne be, vele eggyütt az oldal is...
Mint a pofon olyan egyszerû... itt a szövegdoboz alatt van egy gomb amin az áll hogy "kép beszúrása". Miután a képed feltöltötted valahova (elõtte méretezd át 800x600 vagy 1024x768-as felbontásúra, de ha ezektõl kisebb akkor nem kell törõdni vele. Feltöltöd a képet pl. IDE majd a feltöltés után a direkt linket kijelölöd és azt bemásolod ide, úgy hogy elõbb kép beszúrása gomb és a kis párbeszédpanelen belülre másolod a linket... ha ezeket jól csináltad a képed utána megjelenik... remélem tudtam segiteni...
Félember
nem sikerülhet minden elsõre...

luspaydavid
Valahogy el kell kezdeni. <#wink>

The Truck Is My Life