German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar verzióra.Valami ötlet/megoldás?
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
am csáó<#wave>#wave>
к.ιηтнуα.
Lécci egy linket a Sheryo-sat már próbáltam de nem jó. HA valami 5let van hogy jó legyen az is jó 😄 KÖSZ
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Erre fele is szar az idõ :S
#19158-#19156:szépek
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ez meg mi?
Nem hogy a hivatalos oldalon, de még a neten se találok róla semmit <#pardon1>#pardon1>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
GTS_mega_flarepack_1.09_compatible
Használd,használjátok egészséggel!
Ha nem mûködik, akkor nyugodtan lehet engem szidni<#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
konvertálást köszönöm az egyik barátomnakTáncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Mai kanyar:
Felraktam a magyar verziót 1.04 est, és hát van egy kis problémám , próbáltam már kicserélni a flare packkot ,de nem jó. A játék opengl-be van futtatva , próbáltam directx-be is de abba se jó. Ha valakinek van valami ötlete azt kérem segítsen, elõre is köszönöm.

Dortmundi bányából ide Dortmundba az építkezésre.
#19131: Ugyan<#finom>#finom>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ezen ménem csillog az üveg?
#19127: Hát akkor biztos jó lenne de mind1😄 eddig is német volt ezutánis, úgyse olvasom a szövegeket😄
#19008: Fasza, igazi billencses szerelvény!<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
próbáltam egy igazi billencses szerelvényt összehozni és hát sikerült 😊
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!