German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy geciszép a grafikád is, bár nekem is ilyen lenne... 😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Indulás...
Már nincs messze Köln. 😊
Telephelyen...
Akinek kell az utolsó kép nagyobb méretben. (1280x1024)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#19652: Szép lett.<#eljen>#eljen>
#19663: Szép lett Petya.<#eljen>#eljen>
#19666: <#eljen>#eljen>
#19672: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#19684: Jó lesz. <#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Pünközsdre itthon.
Kedden tovább.
Elõröl:
Hátulról:
egy "kevés" ps-ssel:
vélemények jöhetnek
Amit mondok lehet hogy off de sztem biztos is.Légyszi segítetek?Most vettem 1 G25-t hogy állítsam be hogy ki tudjam használni hogy körbefordul másfélszer.Hiába fordul annyit nem tom beállítani hogy a GTS be is úgy forduljon a kornmány LÉgyszi segítsetek.
Elõsre is köszönöm😄ani
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Jamaica a Jamaicaiaké.
úgygondolom hogy az ets-es mod nem jó hozzá xDDD ha esetleg valakinek van rá orvossága vagy valaki már megoldotta és van egy ilyen mod-ja és mûxik akkor egy linket nagyon szivesen elfogadnék róla 😉 😄😄
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
#19628: <#eljen>#eljen>
#19634: <#eljen>#eljen>
#19641: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
material : "eut.none_spec.add.env.tintadd.fx" {
texture<0>0> : "glass01.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.75148 , 0.984407 , 0.96776 }
shininess : 30
tint : { 0 , 0 , 0 }
tint_opacity : 0.5
env_factor : { 1 , 1 , 1 }
}
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
GTS-hez van olyan mód ami a kormányokra ráteszi az emblémákat?? vagy az ets-es mod jó hozzá?? válaszotokat várom ha jó akkor csak egy "igen csak másold be a mod mappába" választ ha ne makkor meg egy oylan modnak nagyon örülnék 😉 elõre is köszi 😄😄
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
valaki tudna küldeni egy szép szélvédõ matot küldeni?

vélemények jjöhetnekTáncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH