German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a felni fekete részét bordóra festem : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Beraktam egy kamiont és mikor be akarom hogy töltsön akkor a 3/4-nél kidob exe hibával. Szerintetek mit csináljak hogy jó legyen? de nem csak 1 kamionnál hanem kb a próbált kamionok 80%-nál igy van.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Subaru Impreza & Hummer
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Tud valaki küldeni egy jókis króm matot?
köszi
Most pedig kezdem törölni a hsz-eket. :/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Valaki nem tudna adni linket egy Renault és egy Scania nyerges kamionról ami dobozos?
----------------------------
Csak hogy külföldi példa is legyen Berlin mellett (Baruth markt- ba is este 11 kor hivtak be rakodni... és nem mellesleg fél egykor jöttünk ki mire mindent megcsináltunk(lekötözés, ponyvázás stb) : )
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
I met God. She's black
R420, Vmora: Köszi! 😊
Apus77: Szerintem a legegyszerûbb ha kitörlöd a config.cfg-t és a következõ játékindításkor újra fog íródni.
A belsõ nagyon tetszik! 😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!