German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
RS: szép a Scania.<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Céghez fordulok be.
Volt egy kis köd...
...és esõ is.
Mára vége.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
2001 km-t nyomtam.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Fenyítésrõl" pedig szó sincs, csak tartani próbálom a rendet.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Gell97: <#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Lenne 1 olyan kérdésem h nem e tud vki "gyógymódod" a motorfék és a tempomat mûködésére,(?) akkor ha a kormány be van dugva, nem megy, kormány vélkül megy 😞
Legalább is nekem az volt.<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Nekem is magyar van.<#vigyor4>#vigyor4>
Ezért maradtam is az eredeti map-nál.<#idiota>#idiota>
Lenne egy problémám és jo lenne ha segitenétekD😛
az lenne h leszedtem szazoltán féle marió mapot és amikor uj kariert kezdenék akkor kilép:S nem tom h mért az probléma lenne h magyar GTS em van???
Nagyon szépen köszönöm elöre is a segitséget😄
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
A tietek is faintos.<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Papírozás.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amikor megveszed, majd kilépsz a boltból az új kamionban ülsz😊
Sorry a dupláért😊
I met God. She's black
Elárulom neked, Banner 3. pontban lévõ oldalon(is) letölthetõ😊
I met God. She's black
<#bohoc>#bohoc><#miaz>#miaz><#hehe>#hehe>
Szép szerelvény. <#eljen>#eljen>