German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am köszi fiúk : )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha vettem fel sofõrt, akkor magától nekiáll fuvarozni, vagy noszogatni kell, hogy dolgozzon ?
Ha esetleg tévednék valamiben javítsatok ki.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#22386: szépszép<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
#22386: Gyönyörûû gép!<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#22382-Szépen alakul!
#22362-<#eljen>#eljen>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ez a szerelvény privát marad?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
<#miaz>#miaz><#vigyor3>#vigyor3><#vomit>#vomit>
Felnicsere lesz rajt csak mutatóba raktam rá😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Máma jól ki voltunk halva..<#szomoru1>#szomoru1>
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
Tied is jó!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#22364: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#22362: Hmmm<#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
nagyon megköszönném!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Ismét köszönet:
-Atikah
-CseNo
Ati:<#eljen>#eljen>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!