German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#22582: Nem rossz. <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Rég raktam képet.<#hawaii>#hawaii>
Jóéjt mindenkinek.<#vigyor4>#vigyor4>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

anyám is mindig azthajtja jó nagy vagy már fijjam :L :A_S?DASDASDS
Kamionoska1: Nem tudjuk, ne írd le többször a kérdést. Htxvm
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Am jó képek! <#eljen>#eljen>
Üdv! Szerintetek mért van az hogy amikor szeretném csinálni a mapot german truckba, az opciókhoz nem tudok rámenni, egyszerûen az egér csak a játék széléig megy. Mi lehet a baja? ja win7-em van
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#22555: A picsádba! XD
Dobjál fel egy 35-öt Jonatán<#idiota>#idiota>
#22551: Köszi! 😄
The Truck Is My Life
Ugyanbiza hány km-ed van?
Viktor: Jó féle😄
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Ha én akkor köszi!<#smile>#smile>
Viktor: Jó lett papa. <#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Am szép lett a géped mondtam h fehérbe szebb! 😊
De nagyon átlátszik de nemtudok vele mit csinálni. :/
The Truck Is My Life
Itt még egész jó az üzemanyag ár.<#idiota>#idiota>
Ha valakinek nem tetszik nem néz rá, nekem tetszik! 😄