German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Blum:Nem az kell ami nincs elhúzva hanem ami elvan olyat meg nemtaláltam (még)de gõzerõvel keresem!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#22625<#vigyor>#vigyor>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Én arra gondolok hogy nemlehet(sõt biztos)mert szerintem a játék nem tudja a dummy-t 3d-ben vagyis kívülnézetben. Olyan világ még nem született hogy olyan gamet kiadjanak (hameg hülyeséget beszélek akk nyugodtan toljatok le) Bocsi a hibákért.
Én most szedem le a tuningolt MAN_TGX-et, meg egy tetszetõs kis trailer-t hozzá, és aztán <#eplus2>#eplus2>
Suzuki Swift GL 1.3
Annyi lenne hogy 1 elhúzott függönyt tudnál(nátok) linkelni? Nem találok sehol és nagyon hálás lennék!!Köszönöm.
Tengerre nézve
Naplemente
Hidon át
Dombokon át
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Olyan kérdésem lenne, hogy a játék, nem ismeri fel a kormányomat.
Valakinek valamilyen ötlete van rá?
logitech g25öm van.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
V-Power Shell
#22583:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#22586:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#22591: szép lesz<#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
De mi a gond a hátsó lámpával? Egy normál,általam eddig is használt hátsó lámpa van rajta,egy általam fényképezett hátsó lámpa textúrájával.

Megint szép munkákat látok grat. érte mindenkinek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
V-Power Shell
kis pihenés!<#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret>