German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõfordult már valakinél, hogy egyáltalán nem mûködik a billentyüzet a játékban? Se az TS-ben se a TS-ben. Pedig régebben mind a kettõben mûködött. Már újratelepítettem a gamét, de semmi. Tud valaki tippet, mi lehet a gond? Elõre is köszi!

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
enyém is összeált:
(vélemények jöhetnek)
King Of The Road SCANIA 124L420
gigamen , zsolti , bullseye : nagyon faszák <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
V-Power Shell
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[/url][/img]
Open Career Mod - segítségével egybõl "szabadúszó" leszel
Töltsd le és akkor Te választod ki amit akarsz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem folyamatosan ad feladatokat, választani sem tudok és így nincs idõm pl.: garázsba menni és upgrade-elni! Hogyan tudom megoldani hogy én válasszak feladatot?
CB: Kis Lámpás Jimy
lusti,bullseye - nagyon igényes mindkettõ!
Jók a Wabis szerelvények is, még a végén visszatáncolok<#nevetes1>#nevetes1>