German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Nem,tölthetõ az egész szerelvény...
-Scania R560 Topline and Schmitz "Bring"-
Creditsy: fastalex, FChriss, 50_keda, Ventures, Mr.Poland/Chudy/Pawel, EED123,
Sheryo, NewTon, SCS, Conte, Mr.Nick, Mishuk, Samson, Tomas-ind, Nik_1MTK, Dzho
Link 1/ letöltés
Link 2/ letöltés
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Szép képek/gépek!
Szép gépek/képek <#taps>#taps>
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Azt nem tudom mikor adja ki a Magnumot sajnos..
Arra értettem hogy,"nem forog a forgózsámoly"...tudtommal GTS és ATS-ben még nem készítették el azt a modot,amit az ETS-ben használunk,hogy mentéssel "mûködésre lehet bírni"azt hogy forduljon a pótkocsi zsámolya....

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
a java melót meghagyom a fõnöknek múltkor is leborultam a géppel...:
a bútorért visszamentem:
szép gépek vannak erre fele!<#eljen>#eljen>
(Szerintem így értette.)
A zsámoly nem forog,azt hiszem GTS/ATS-ben még nem mûködik...
esetleg a gépet ha nem privát vagy az alapot be tudnád linkelni és a zsámoly forog?<#smile>#smile>

Egyelõre csak a trucksiteforum.pl oldalára rakta ki a készítõ a SKAT szerelvényt, aki regelve van, onnan letöltheti. Ha máshova is kikerül, akkor tudok linket adni, nem kedvelik a máshová úgymond engedélyük nélkül postolt letöltéseket.
Pinguin: jó választás a DAF.
kaptam egy fontosabb fuvart a ponyva alatt elvan a bútor...
szép gépek vannak erre fele!<#eljen>#eljen>
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
de megfogadtam hogy születésnapomig nem fogom hajtani ha minden jól meg ez lesz az ajándékom😄<#szeret>#szeret>
akkorra a scania már kiöregszik...
(valaki tudna a lámpáján állítani hogy ne legyen ilyen halvány?)
és a scania:
várom a targoncást:
telep:
pinguin köszi és jól mutat ott az a tábla!<#awink>#awink>
szép gépek!<#eljen>#eljen>
Egy kis up...
Gigamen, Lusti, CB Fõnök, Sipi, Kindertojás, Hosszú Gábor: szép gépek/képek! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
[/url][/img]
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
#45032, Opelfan: picit próbálj meg visszakeresni, kiadta Kisbrekusz a 143H-s Scania-t.
Azt már nem tudom, ATS-kompatibilis-e... (gondolom, neki szántad a kérdést)
Letölthetõ ez a kamion olyan verzióban ami kompatibilis az ATS-sel?
Köszi a választ elõre is!
http://forum.trucksfoto.pl/index.php?action=dlattach;topic=132.0;attach=38638;image
De adok 1et a sok közül 😊
[/url][/img]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kis kindertojás ezt a g420-as gépet honnan tudom letölteni????
Ui.:pinguin igazad volt!<#vigyor2>#vigyor2>
Cb Fõnök:jó részletes kidolgozás!<#taps>#taps>
lusti12:szép gép!
Szép gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com