German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#22821: Aha értem, akkor mind1 rajtmarad a sima :L
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Fõnök: Szép Scania! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Új póttal..<#vigyor3>#vigyor3>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
TC-ben tömörítési arány: egyéb---> érték----->0
nembiztos csak egy ötlet!
Esetleg erre #22812 tudsz vmi megoldást?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
#22816: Nagyon szép szerelvény!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>

Lory: Szép kép. <#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Kis Bigy Boy:Jó képek!<#eljen>#eljen>
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy megszeretném változtatni a traktor színét, a játékban nem engedi ezért a dxtbmp-vel megnyitottam a fülkéhez tartozó file-t át is szineztem de az a baj vele hogy az eredeti színe az mattosabb volt szinezés után meg az összes fény, árnyék meglátszik rajta!
hogyan tudnám "mattosítani" egy kicsit?! Remélem értitek!
Köszi elõre is!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
#22805: Lory, nagyon szép gép és a 2. kép is nagyon ottvan!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Lory: Fasza, és köszi! <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
^Tegnap késõ délutáni kép^
Ma reggel<#vigyor5>#vigyor5>
#22800-Szépecske!<#wow1>#wow1>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tinka: Csak odaírtam hogy, legyen valami. <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Hivatás az Életért!