German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
önnek egy üzenete érkezett! 😄😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Megálltam tankolni,meg venni bele ezt-azt,és le kaptam (:
Telepen,este 10 kor indulás,mivel ma éjszakás vagyok 😄D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#22869: Hát igen, majd ha megkapom a pénzem akkor akarok kormányt venni, még nem tudom milyet de az biztos hogy olyan lesz amit ha elengedek nem rántja vissza egyenesbe... 😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#22866: Eltaláltad mert ez is Logic3, egy raklap szart nem ér...<#idiota>#idiota>
Elõre es kösz!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Opel Movano 2.8DTi
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Mi equipo favorito: Real Madrid
#22848: Szerintem kurva jó!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Csak kár hogy nem vagytok GTS-be is!
Nagyjából hasonlít nem?
Mi equipo favorito: Real Madrid
Viktor: Jó kép lett! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A HOYER cég kamionjairol tudna valaki adni képeket leginkább TGX-röl!Ha igen akkor a Kamionok topikba legyesives!
Köszönöm szépen!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173