German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Hát most mi van fasza volt a víz<#idiota>#idiota>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Fõleg az utolsó kép!<#idiota>#idiota>
Viktor: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
na de akkor a mai guri képekben. 😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Rongyolok kifele. 😊
Benzinkúton 15 perc pihi.
Rostock-ba billentés elõtt.
Tengernél a pihenõhöz közel. 😄
Letelt a vezetési idõm úgyhogy pihi<#pias>#pias> - Fasza a víz<#idiota>#idiota>
Bannerbe a HSZ-el RS! 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Úgy döntöttem, hogy itt kiveszek 9 órát...<#hehe>#hehe>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következõ dolog:
::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához késõbb a 0 billentyû megnyomására lesz szükséged.
ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következõt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyrõl a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielõtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyût, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínûleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
Leírást készítette: Eightmiles
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sikerült meg csinálnom fölül a fülkét!
http://maktoko.picturepush.com

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
2. "szálltok ki a kamionból"...WTF? Ilyent nem lehet..
3. Feltöltöd a képedet IDE,majd feltöltés után a "Közvetlen Link"-et kimásolod. Átjössz ide,szövegdoboz alatt "Kép beszúrása"-ra katt,beillesztet az elõbb kimásolt linket,majd Ok és elküldöd az üzenetet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2. Nem lehet. "Õ" betûvel tudsz repülni
3. Töltsd fel a képet pl iaro.3dmax.hu-ra és ott a Direkt linket másold be.
Egész eddig az ETS-nyomtam, véletlenül kipróbáltam A GTS-t azóta nem tok felkelni a gép elöl. Volna egy két kérdés, ami nekem nem tiszta.
1. Ebben lehet saját pótot venni?
2. hogyan szálltok ki a kamionból? Csak a képekböl gondolom hogy ki lehet..
3. Nem megy a képbeillesztés<#lookaround>#lookaround>
GTS
DAF MAN
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#23604: Nem látod hogy izzad a sofõr? <#idiota>#idiota>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

És kép a Volvóról.<#hawaii>#hawaii>
Éppen beértem a kútra...4 liter maradt benne...<#idiota>#idiota>
Mi nem megy a kép beillesztés?!