German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer egy ford mondeot letoltam vele az útról 😊
I met God. She's black
Elkészült:
#23691: Az elsõ kép nagyon fasza lett!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
- Jó itt a kaja. <#vigyor3>#vigyor3>

[center][b]Ma 3794 Km-t nyomtam le!
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
#23687: nagyon valószinü mert semmi enegdélyem nincs a készítõktöl, még lehet, hogy így is le leszek baszva
Privát marad?
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Jájh hát a Scania-t elvitte a Bank?: L
M1 ha ezen is megkeresed a félmilliót akkor miértne?😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Köszönet azoknak akik Farmer Simulatorhoz csinálták a modelt. <#smile>#smile>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Vajo:Alakul😊<#eljen>#eljen>
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
80-al bele a betonfal sarkába. de majd a másik topicba felteszem.
mégeccer bocs
CB: Kis Lámpás Jimy
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
(Alakulófélben)
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Köszi Szabi (:
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
#23644: tudom, de inkább ezzel járok mint gyalog<#gonosz1>#gonosz1>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
I met God. She's black