German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Keresek..és pmben dobom,max 10 perc.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

norbee46
Köszi szépen! Szerintem élni fogok a lehetõséggel mert nagyon amatõr vagyok a moddolásban! Rögtön lenne is egy kérdésem névtáblát honnan tudok letölteni? Probáltam keresni a google-ban ugyis hogy névtábla meg ugy is hogy name plate de semmi. Köszi elõre is a segítséget!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Tinka123
Z-modelerrel, de a Zmodos munka még a legkönnyebb az egészbe, utána még feltextúrázás, és bekonvertálás, és utána még sok apró simítás : )

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Csumi😄
Erre gondolsz?mert ez gts-s verzió😄
Letöltés/Download

к.ιηтнуα.

arnold0825
Szép jóestét mindenkinek.
Ismét egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok, ahogy mindig.
Hogyan tudok egyik kamionról a másikra átrakni dolgokat a legkönyebben?
ZModeler vagy esetleg mas program segítségével?
Válaszotokat elõreis köszönöm

Rubio

Üdv. mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg tudja-e valaki, hogy hogyan lehet az .scs fájlt úgy lekódolni, hogy bár én nem tudom az .scs fájlon belül megnyitni a belsõ tartalmat (tehát azon túl, hogy megnézem, hogy mit tartalmaz az .scs fájl, a benne levõ fájlokat már nem tudom megnyitni, kimásolni csak jelszóval), viszont a játék simán tudja használni? A kérdés azért vetõdött fel bennem, mert találkoztam ilyen jelszóval védett kiegészítõkkel és a játék elfogadja, de amit én csomagoltam be, azt a game nem tudja megnyitni, azaz kifagy.

Ha valaki tudja, akkor a választ akár privátban is elküldheti!

94mike
Ha vmit nemtudsz,nyugottan dobj pm-et,pár dologban énis tudok segíteni(:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Külön játék, de az ETS-re épül szinte teljes egészében.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

szabii98
Arról a Volvoról, ami nincs átrakva GTSbe(aza fehér:É) adna valaki linket?<#rolleyes>
Elõre is köszi

I met God. She's black

Am HBD Kis Bigy!

a gts az ets kicsit "tovább fejlesztett" kiadása.

Sziasztok!
Bocs hogy offolok, de el tudná nekem mondani valaki, hogy hogy jön össze az ETS illetve GTS, mert nem nagyon értem. A GTS egy külön játék, vagy csak egy kiegészítés? Elnézést hogy ilyen kérdésekkel zavarok, de régen jászotam utoljára és nagyon lemaradtam ezekkel kapcsolatban. Elõre is köszi a választ és a megértést!

norbee46
Köszi!Nem tudom hogy fog-e sikerülni?!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

94mike
Tökéletes^^
sok sikert,így tovább<#eljen>

norbee46
Sziasztok!
Szerintetek jól áll így a klíma? Valamin esetleg kell változtatni?

Szabcsa
Jóféle <#eljen>

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

VERESS 96
Szerk.: mindegy, mindegyik olyan!

Valaki tudna nekem linkelni egy szép R Highline-t? (Én Vajo Ht logistic-os Highline-ját néztem ki csak sajnos halott a link :S)
Egy kikötés lenne mégpedig az hogy ne legyen benne egy ilyen törés mert azért ez játékban elég ocsmány!

csipa94
Szééép<#eljen><#eljen>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

RS
Köszi! :]

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szép képek/gép! <#eljen>

Willl
Azt tudom. Régebben találtam ilyen oldalt csak újrahúztam a gépet és elveszett:S

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

CB: Kis Lámpás Jimy

RS
Szerpentin szerûség.

Mára vége...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Willl
Hali! tud valaki egy jó zmodos oldalt? Gugliba nem találtam értelmeset<#nemtudom>

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Köszönöm!<#worship>

Gell97 kolega
Ez pótkocsi már szebb 😄

#24010: Az elsõ kép különösen szép, 😊

csipa94
új pótkocsi,nagyon nagy köszönet Atis-nak érte.😊<#worship><#worship>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Köszönöm szépen!<#vigyor>

értem, köszi.
íme az én gépem. DAF XF105.510SSC + Vmora által linkelt Schwarzmüller hûtõspót
http://kephost.hu/image-3A00_4C3C6950.jpg
http://kephost.hu/image-DE0D_4C3C6950.jpg
RS
Széép képek!

94mike
Lory volvoján?:|..
amúgy biztosan privát..

Gerypapa 95
ez miez ? te nem szoktál , ilyennel járkálni

leho94
haha pöcsös

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hali! Új vagyok itt, már régebb óta játszom a játékkal, és nemrég találtam meg ezt a fórumot, és a gépeitek azok ott vannak a szeren. <#wow1> Egyébként érdekelne Frigoservice-s skin, lorci Volvóján láttam. Publikus?

<#idiota>

94mike
Amatõr biciklisekkel nem foglalkozok..<#idiota>

Engem a szüleim Biciklizni tanítottak!
Te megtanítasz biciglizni? 😄DDDD <#idiota>

94mike
Én biciglizni tudok..<#idiota>
Ti csak biciklizni?...

kazai21
de hülye vagy..-.-"

Nem bicigli ha nem bicikli:C

Mi equipo favorito: Real Madrid

gigamen
Szép ez a szerelvény<#eljen>
94mike
Ha azt nem felejti el,eztse tudja..<#idiota> mer azt írta h a modellezésbõl még rémlik valami😄

kazai21
<#idiota><#idiota><#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

xDxD<#idiota><#idiota>

biciglizést?? :S

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

94mike
Rémlik? a biciglizést nem lehet el felejteni...