German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis pihenõ...
Szép gépek srácok!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
köszönet elõre is ha valaki adna valamit!
bocsánat a dupla hsz-ért...
De az alap típus igen...
Author is Syncron...
Mercedes_Actros_A class...
Download/Letöltés...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
MAN4ewer: Ejha,nagyon szép szerelvény!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Fagyi: Jóó képek!<#taps>#taps>

Bocsi a sok képért. 😊
Zsolti,Sztics: Nagyon szép!<#eljen>#eljen>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
1.Valaki nem tudja hogy kell venni kamiont hogy a garázsba tegye?Már vettem,de az nem a garázsomba tette,hanem lecserélte...
2.Volvo-t honnan lehet szerezni?😄
kereskedésben nincsen
3.Miért van az,ha sofõrt fogadok akkor befagy a játék?Vagy ha a garázsban,fuvarválasztáskor rákattintok egy cuccra akkor is...nemtudom mi van vele,de elég sokszor fagy le...
Thomson002 gépesén minimálisat változtattam.

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

© TDavid1025: szerintem nem a mérettel van baj,hanem túl sok minden van már bent..próbáld meg csak azzal az egy moddal,minden mást vegyél ki
к.ιηтнуα.
Szép gépek képek!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
bullseye:koszi... szep gep<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
matyi: szep<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
V-Power Shell
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!