German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kicsit gyakoroltam de még van hova fejlõdni...<#vigyor5>#vigyor5>
Kamiont kösz:Tomikah
Pot skint:Taki<#worship>#worship>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Leraknak
Holnap rakodok és nyomom tovább
MAN TGA 18.530
Az a másik kamioné amit elõztem!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Fuvarra várunk...<#hawaii>#hawaii>
#25472:nagyon szép<#eljen>#eljen>
#25466:<#eljen>#eljen>
#25460:lehet menni dolgozni..<#idiota>#idiota>
#25447:ez jól néz ki..<#eljen>#eljen>
#25437: gallytörõ nélkül, am naon király lett.<#eljen>#eljen>
#25432:<#eljen>#eljen>
#25429:jó képek.<#eljen>#eljen>
Kazai: Odavág rendesen!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

#25460:jó lett<#eljen>#eljen>
#25447:szép szerelvény csak kicsit kormos a rendszámod<#nevetes1>#nevetes1>
Sztics még gondolkodom milyen színösszeállítás legyen de lehet marad ilyen😉
MAN TGA 18.530

Valaki tudna linkelni ehhez hasonló Ivecot mindegy hogy milyen kinézetû csak 14 sebességes legyen!
Kép:
http://maktoko.picturepush.com
Hajnalban indulás😄
MAN TGA 18.530