German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT nézz szét (Ez az én albumom). Ha valamelyik megtetszik,akkor szólj és adok róla linket.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És köszi mindenkinek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mondani akartam miért nem kamionok topikba raktad aztán meg jött a meglepetés 😄
akkor nem szoltam bocsi
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Приносим свои извинения,
но все слоты для вашей страны
исчерпаны!
Bocsánat, de a letöltés nyílása jelenleg zárva az ön országában.
Na jólvan, mehetnek a fenébe, goo torrent<#levele>#levele>
I met God. She's black
ilyen nincs, rohadt letöltés megszakad mert nincs elég hely és csak 34 perc múlva kezdhetem újra :@@@@@
I met God. She's black
#25529-<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
RS: Nagyon gyönyörû cucc!
Blum: Hát erre én is azt hittem hogy igazi 😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
A TRANSPORT modelt köszönöm Blum-nak😊
A krompresszort Nenusnak😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Kis Bigy: Köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aztán láttam ezt 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zsolti: Köszi!
Bigy Boy: Köszi, am szép lépet csináltál!<#eljen>#eljen>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
CB: Fõnök: Köszi! 😉

Kis Bigy-
Zsömi-
:Szépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Lory: Gyönyörûûûû kép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az open carrier bent van a mod mappban és mûködik.Kis pénz csalással vettem egy garázst.De kamiont magamnak hogyan vehetek?
#25503:<#eljen>#eljen>
#25493:Faja<#eljen>#eljen>