German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ha nyersz,akkor írsz egy e-mailt a moderátoroknak és ha elfogadják,akkor te vagy a HG.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
bocsi de még nem csináltam soha ilyet:S:S😞
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ajánlom figyelmedbe az off topikot, ott már több link is van!
www.szobi.picturepush.com
Ha valaki tud akkor légyszívesn tegyen fel egy mûködõ linket az austria truck simulator-hoz.
Amit kaptam az nem mûködik.
Elõre is köszönöm és fontos lenne.
Zmodeler topik HG-t keres. Jelentkezõket várunk! Szavazás késõbb.
Eddigi indulók:
-papi08
-Én (Blum)
Látom megtudtad oldani a kereket.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Atikah-
Jó képek/gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
elõre is köszönöm!
www.szobi.picturepush.com
Tomika boy: Fasza! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Atikah: Széép! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Megpróbálnám a scania után...😊

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lenne egy kérdésem!
Ha beteszem ATS-be a TGA-mat akkor új játéknál töltés közbe kidob, de ha csak a pótkocsi van benn akkor nem dob ki mi az oka?
Valamit át kell írni?
Valaki pls!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#25761: tetszik<#eljen>#eljen>
#25762: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#25765: ez is széép<#eljen>#eljen>
Új gépem,a pót is készül már😄
MAN TGA 18.530
Azt szeretném megkérdezni,az ATS-ben,hogyan(vagy hol?)tudok a meglévõ rádióadókhoz még hozzáadni plusz csatornákat.
Köszönöm a segítségetek.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH