German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TóNyóóóóóóó
rakjál rá két kipufogót az oldalára😉

R420
<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

kazai21
odabassz.<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

<#hawaii>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

<#eljen>

Szuper.<#eljen><#eljen>

R420
Szép munka!<#wink><#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Tomika001
Fasza! <#smile><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
Új fényekkel bõvítve. <#smile>

Éjjel...

...nappal.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MANos Viktor
Definitiont kell cserélni

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

MAN4ewer
Ha arra gondolsz hogy új rádió adókat berakni,akkor a következõ:
Program Files>Austrian Truck Simulator>base scs>def>live_streams nevû sii fájlt megnyitod szerkesztésre,és ott kell hozzáadni az új csatornákat.
Idáig én is eljutottam,beraktam egy új csatornát,meg is jelenik a játékbeli rádión,csak nem jön be.Na itt akadtam el,már próbáltam mindent,de nem sikerült.Ha valaki tudja a megoldást az segíthetne nekem is,Köszönöm..!

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

Már másodazorjártam így...nem akarom újra kezdeni <#szomoru1><#rinya>

luspaydavid
<#smile>

The Truck Is My Life

MAN4ewer
Sajnos azt nem tudom,de én mikor felraktam az ATS-t az összes GTS mentésem mûködött tovább ahogy abbahagytam a GTS-ben,ott folytattam az ATS-ben.Minden megszerzett"pontom",megvett garázsom megmaradt.

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

blackjoe
valaki tudna segiteni hogyan tudok több rádiot berakni ats-be?

\"I\' love this game\"

ATS-el csináltam mentést és úgy gondoltam mégsem kell ATS kitöröltem és ez után már a GTS mentésem kidobál.Van erre megoldás hogy ne kelljen új játékot kezdenem?Elég sok mindenem már megvan

MAN4ewer
Nálam sincs semmi gond,az 1.04-re átírt def-el hibátlanul mûködnek a kamionok(egy DAF+egy Scania és még VeVe Trailerpakkja is bent van)az ATS-ben.

Köszi <#eljen>

Tinka123
Az SCS fájlban van egy olyan, a vehicle blablabla, netom mibe hogy definition, ez egy szöveges fájl ami leirja hogy minek hol a helye, tehát itt tudod átirni az interriort, kereket, stb... És ezt kell a mostani verziódról átirni az ATS be 😉

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Aham...ezt lehetne magyarul is???

Tinka123
Akartam mondani :L

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Arra még nem gondoltatok,hogy átírjátok a definitiont? :|
Az én kamionom GTS 1.04-es patchre megírt def-el hibátlanul fut ATS-ben. Érdekes mi?

Üres a mod mappa és kidob...

Hali!
Ha felteszem az ATS-t és berakom az ETS mentésemet akkor mûködni fog a játék vagy teljesen új játékot kell kezdeni?

Minden újítás elba...a a játékot.Hányszor megfogadtam hogy nem szedek le újítást...Erre tessék...

Engem is kidob hibaüzenettel, de csak ha a TGA-m benne van, nem tudom mi az oka. :S

v43 001
Megoldás: ahogy TechnoBase a #25832 hsz-be leírta az ui_gameplaynál az elsõt meg kell nyomni és átállítani a nyelvet. Nálam utána már az új játék is betöltött<#eljen> Köszi szépen mindenkinek

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

MAN4ewer
Ez sajnos nekem nem segített.

Nekem is szarakodik!Az összes mentésem elveszett és most próbálom valahogy megmenteni.De amíg ez fent van kidob!!!HELP ha tud valaki megoldást!

MAN4ewer
Elõször én is így jártam,a Deemon Tools-al rossz fájlt bontottam ki,nekem úgy lett a jó,hogy a kibontásnál mindegyik fájt jelöltem ki.Bocs ha nem érthetõen írtam,csak segíteni akarok.(azért lép ki a játék betöltésénél is,nekem is ez volt a gondom.De megcsináltam az elõbbiekben amit leírtam és jó lett.

TechnoBase
jah és nem tom h miért lép ki hibaüzenettel😞

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

TechnoBase
menj az ui_gameplay-hoz és állítsd be a nyelvet németre és akk jó lesz

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

v43 001
[/url][/img]
Ez miért van?? Ja és ha kezdek egy új játékot akkor betölt háromnyegyedig és után meg hibaüzenettel kilép :S
ha a kép nem lenne jó: katt

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

imihaver
odabasz😊<#eljen><#levele>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

RS
Odavág. <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Ez nagyon fasza! <#hawaii><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tinka123
Má m1 az egészet megváltoztattam :L

TóNyóóóóóóó
a csajon

Tomika boy
Kobi Fõnök:Köszi😊
Hamarosan játékba lessz😛

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Nagyon ütõs!<#wow1><#eljen><#eljen>;D

Nagyon penge <#eljen>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Köszi!Akkor neki esek én is <#nyes>

Tinka123
Min?:S...

Tomika boy
Utolsó Zmodis kép😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

MAN4ewer
Nekem bejön,igaz hogy német nyelvû,nekem nem gond,szerintem szépen meg van csinálva Ausztria.

TóNyóóóóóóó
szerintem randa:S kicsinyíts rajta

Gondoltam.Csak arra voltam kíváncsi érdemes e leszedni?

MAN4ewer
Ez nagyon szép munka,gratulálok...!
A többieknek is grat...,szépen dolgoztok!<#eljen>

Már játszunk is vele...

Hali!errõl tud valaki valamit?

Bocs az OFF-ért...