German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
FELHÍVÁS!!!!!!
Aki Budapesten lakik, és ha szeretnétek, hogy a mapban Budapesten legyen lánchíd(én szeretném), ez esetben megkérném, hogy csinálna-e róla textúrának fotót. Sokat segítene vele. Köszi.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#27591: Fasza.<#eljen>#eljen>
#27596: Ottvan.<#eljen>#eljen>
CB: Kis Lámpás Jimy
Rs: Már azt hittem az 1. mondat után hogy Volvo-d van de azért ez a Scania se semmi!<#eljen>#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Határozatlan ideig ponyvás melót kaptam, egy nemrég megvásárolt póttal.
A határon hétvégézek.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
....... 😞
Nincs idõm rátok xD
Looool

Mitõl van az, hogy egyik percbe semmi baj, masik percbe a kamionomtol kifagy betöltéskor, legyen az az én saját átalakított kamionom vagy az eredeti...és csak ettõl az egy kamiontól.
ismétlem.mikor kiléptem belõle még ment! és nem alakítottam rajta semmit...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem nincs harag...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#27556: Fasza gép/képek..<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Bocsi az off-ért 😞
Mostmár jobb😄😄
MAN TGA 18.530
ez a kép kellett volna ott legyen

#27554:Szép MAN😄
MAN TGA 18.530
Hétfõ reggel indulok Salzburgba😄
MAN TGA 18.530
"Megálltam enni" WTF? Külsõ sávban? Autópályán? Nem tudsz kajálni út közben? <#wow3>#wow3>
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Mi arra a megoldás hogy,például kicserélem a benzint szállító trailert, cargo def-et átírom ahogy kell és semmi.
Valami megoldás van-e?

Rakodnak
Épp mentem fel az autópályára 😊
Megálltam enni
Tankolok
Újra úton
Alszom 😛
A cégnél
És kb ennyi

A szerszámosládán Calculate volt? Ha nem, szedd szét lapokra, és egyenként Calculate.
CB: Kis Lámpás Jimy