German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De azért ezek az írásaik tetszenek ("we dont want to see hacked things , we dont tolereta the users who hacked , or use hacked thinks , so bee it
change them or bye bye from comunnity !"), hogy nem akarunk látni semmilyen hackelt cuccot, meg rühellik aki csinálja és használja. Cseréljük le vagy bye, bye.! Fenyegetõzni azt tudnak! De nekünk kell alkalmazkodnunk hozzájuk. Ott az a játékszabály, nálunk meg nekik kell a mi szabályaink szerint. Csak azért EuroFreaks mégis talán a legnagyobb kamionszimes fórum, és sok jó cucc van rajta. Nem akarom magam bannoltatni 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Sztem elõbb-utóbb 1-2 magyart ki fognak vágni onnan, ezzel is még mélyebbre taszítva a magyar imidzset a nemzetközi fórumokon...
Am, amit itt megírtál (utolsó rész), mikor fogod neki is megírni ott? Vagy csak hangember voltál? <#hehe>#hehe>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#28094: Tetszik,fasza lett! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MAN TGA 18.530
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Lory: Ez is fasza! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem birtam kihagyni tudom nem kamion de nekem tetszik<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Mára az utólsó itatás
Végre megérkeztem
Várva várt pihenés
A hétre végeztem jó vezetést, és kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
ÜDv.Totoo
http://doggieme1.picturepush.com/
Kösz mindenkinek. 😉
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Szép képek !
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
hogy lehet a radioba zenét tölteni ....mert nekem nincs benne semmi ..😞😄
Még alakulni fog a vas, egyenlõre ilyen.
A Definition maradt az elõzõ scaniá-é, így könnyû volt. 😊

CB: Kis Lámpás Jimy