German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Éjszaka megtaláltam valamit...
Gigamen,Taki,Pinguin:Szép gépek/képek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Thomson köszönjük!😄
http://kismenyus.picturepush.com
http://indafoto.hu/Thomson

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Egy kis éjszakai Meló..
Pótért köszönet Thomson002-nek <#smile>#smile>
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
kis kénszerpihenõ 😊
"Reikorn map 1.11" -be én is találtam pár falat... De a "GTS 1.04 v7.1 Mega Map by: Mario"-ban még nem találkoztam vele 😊.
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Jönnék hazafele de nem tudok mert találtam egy falat!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
CB: Kis Lámpás Jimy

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
a volvo mûszakira vár így most a daf-fal megyek<#pias>#pias>
rakodok:
köszi fagyi<#worship>#worship> készülget majd; )
itt az MSN címem: [email protected]
elõre is THX!<#worship>#worship>
Lengyel határ.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Németország.
Zsolti,Fagyi:Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
lenne 1 kérdésem, valaki segítsen 😊
ATS1.31/GTS1.32 merlinitamapedit - minimal edition 6.4 ezen a mapon játszom és mindig csak ugyanabba a 4-5 városba enged szállítani... mit kell tenni hogy mindenfelé tudjak szállítani ? köszi elõre is
2. Ez sajnos a map hibája.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Másik!
A Reiskorn map 1.11 ATS/GTS 1.32-es mapot használom. Valamiért a manager része nem mûhködik. Ez miért van? Vettem egy garázst,de nem tudok kamion venni és melóst sem tudok felvenni mert hibaüzenettel kilép amikor rákattintok a garázsra.
Ha tudtok,legyetek olyan szívesek és segítsetek! Köszönöm!
Zsolti:<#eljen>#eljen>
rakodok az új géppel:
még lesznek rajta változások( :
zsolti még mindig fasza a gépes <#eljen>#eljen>
csináltam egy céget ezek a kamionok lesznek, majd lesz rajtuk egy általam csinált Norden-Trans-os skin, de egyenlõre csak ilyenek:
volvo fh12
daf xf 105.410
scania g420
scania r500
fajintos gépek vannak erre fele!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Pinguin,Gigamen:<#eljen>#eljen>
Vögel-es pótkocsit???
Elõre is köszönöm.
AtylRo,Lusti,Gigamen: Szép gépek! <#eljen>#eljen>
császtok nem tudjátok a scania truck driving simulator kodját amivel aktiválni lehet
lécci segitsetek
Egy kérédéem lenne felétek, hogy van-e a gts-ben olyan kiegészítõ pack, amiben közlekedési táblák vannak, és azt pontosan hogyan is hívják.
Hogy esetleg honnan tudnék olyat letölteni a gts-hez .
Válaszotokat és esetleg segítségeteket elõre is megköszönöm .<#integet2>#integet2>