German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet csak engem zavar, de nagyon idegesítõ, hogy szinte az összes részben bennhagyták azt a (szerintem hibát), hogy kanyarodás közben ki driftel az egész kamion... mintha jégen csúszna. kisebb kanyarokban is. jól elvagyok a játékkal de ez sokszor nagyon elveszi tõle a kedvem... nem tud valaki valami MOD-ot vagy akármit ami ezt kijavítja?
TechnoBase
Napot! 😊

Szép gépek/képek<#eljen>

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

imihaver
Tetszetõs! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

jungelharcos
Jó névtábla, jó képek és vagány volvo!
<#eljen>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Hello!
Este indulás.

Új névtábla.

Taki,KutiZsolt:Szép gépek/képek!<#eljen><#eljen>

http://kismenyus.picturepush.com

hello mindenkinek. térkép szerkesztésben szeretnék segítséget kérni. van az alap GTS map, Kiel és Rostock közötti útvonalom van egy nyaraló övezet vagy strand féle, és van 1 befejezetlen út arra. (naggyából meg tudom mutatni a képen melyikre gondolok, nem a legjobb de ki lehet igazodni rajta:

azt az utat szeretném folytatni valahogy, a strandhoz parkolót, hotelt meg egy benzinkutat. nem egy nagyvárost képzelek oda csak egy kisebb nyaraló övezet félét. tudna ebben segíteni valaki?
Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kutizsolt

taki, lusti, gigamen : szep gepek fiuk😉

V-Power Shell

Taki 122

ˆ@ lusti12: <#eljen>

Hello!
Hollandia.

Taki:Nagyonszép munka<#eljen><#eljen>
Gigamen:<#eljen><#eljen>

bmwcrash
Sziasztok!
Szép gépek!
Megjött az új ezüstcsapat:

Taki 122
Köszönöm!

Igen.

bullseye9
Szépen alakul.

A belsõ nézetben a két holttértükröt a "hood"-ba raktad bele?

Taki 122

kis kindertojás
szép estét!<#integet2>
egy kép így estére:

lusti: király!<#eljen><#eljen>

bmwcrash
köszönöm<#worship>
gigamen

Lusti<#eljen>
Pont most jöttem az olaszoktól,Lengyelország fele tartok éppen.😄

Lassan indulás Olaszba

Bullseye: Köszi tied is nice 😊
Lusti: Merre mész???

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

config.cfg be engedélyezet a developer-t majd játékban nyomsz egy "ö" betût, és numerikus billentyûzettel irányítod a szabad kamerát.

CB: Kis Lámpás Jimy

Hello!
Lassan indulás.

Bullseye:Szép<#eljen><#eljen>

bmwcrash
Sziasztok a elég amatõr kérdés de hogy tudok ilyen jó képeket csinálni a kamionról mármint melyik kamerával mert ilyen képeket az alap kamerákkal nem lehet csinálni.
bboyatty
Köszi a választ. Akkor marad az open career.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bullseye9
Szép estét.

LiTTLee, lusti, gigamen: jó képek.

#45611, bboyati: elég macerás. Vagy az összes "gyári" pót helyére ugyanazt kell konvertálni, vagy szétdúlni a definiciós fájlokat, hogy minden árúra ugyanazt rendelje hozzá.
Ez utóbbi akkor gond, ha az un. "company look" nem teljes, pl. egy ponyvás pót akkor tud a reefer helyére kerülni, ha a pmc fájlja megfelelõen át van alakítva olyanra, mint a reefer pótoké.
Száz szónak is egy a vége: lehetséges, de igen macerás, sok kínlódással, bizonytalan végeredménnyel.
Ennél egyszerûbb mód valamelyik open career modifikáció használata, annak segítségével bármelyik pótot választhatod.

Két kép máról:

bboyatty
Helló, azt esetleg meg lehet csinálni, hogy az összes pótkocsit egy pótkocsira cserélni, szóval úgy értem, hogy minden szállítmánynál ugyan az a pót jelenjen meg. Remélem nem kérdeztem túl nagy ökörséget. Elõre köszi a válaszokat.<#papakacsint>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

45-ös a Svájc-Német határon

Hétvége

Ez a Reis Korn Map

Hello!
45-ös.

Skypack
Jó képek 😊 szabad tudni ez melyik map ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Sziasztok!
A múlt héten

Jó éjt mindenkinek!

Gigamen:<#eljen><#eljen>

gigamen

Jók a képek fiúk!
Juhé

Hajnali indulás Moszkvából - Olsztyn -ba

AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13

scania730
Sziasztok!

Próbálgattam egy eredeti pdd-t átírni egy keresztezõdéshez (pár adatot töröltem a pdd bõl és módosítottam, a koordinátákat). Meg szeretném nétzni játékba, hogy használják az AI-k, de egy ai se megy a keresztezõdés fele meg az egész városba sem.
Két kérdésem lenne ezzel a témával kapcsolatban:
Lehet-e növelni a forgalmat a városban, ha igen akkor hogyan?
Esetleg van-e olyan opció, hogy már az editorba használják az AI-k az utat,prefab-ot.

És ha berakom a módosított pdd-t akkor valamikor kifagy a játék és ezt írja a log:
20:05:44 : f:\devel\eurotruck_at\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(452): ??A?$array_t@Ucurve_t@traffic_u@prism@@@prism@@QBEABUcurve_t@traffic_u@1@I@Z: Index outside array boundaries.

Légyszi segítsetek.

pinguin
<#wave>
Megrakodtam, irány az országút <#smile>

Szép gépek! <#eljen>

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

kutizsolt
hello'

szép gépek fiúk

..mi történt a jobb lámpa alsó felével??

V-Power Shell

kis kindertojás
szép napot!
hát a húzó az már így oké majd a pótnak kellene valami normális skint adni esetleg valaki tudna benne majd segíteni?
nagyon megköszönném!

oldalak:

a gép:

ilyen problémákkal szenvedek hogy lehetne javítani hogy ne dõlöngéljen?

faszák a gépek!<#eljen><#eljen>

gigamen
Hello!
Poznan fele.

Bullseye:Nagyonszép<#eljen><#eljen>

TechnoBase

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

Juhé
620-at lecseréltük erre <#nevetes1>....

AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13

Kistódi
Nem szétoffolni kell a topicok hanem a direct linket bemásolod a "kép beszúrása" cuccába és kész

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

atylaRO
szep gepek!.tolem is

Driver: atyla

pinguin
Hal! Valakinek nincs véletlen egy kis széke z3d-ben? Nem kamionba szeretnék hanem a rezsóhoz kéne, ha valakinek van azt nagyon megköszönném! 😊
Üdv.

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

kis kindertojás
hali
valaki tudna nekem linkelni egy refeer-es szürke ponyvás pótot? a márka mindegy csak normális legyen és refeer-be!
köszönet!

TechnoBase
Szép estét! 😊

bullseye9
Szép napot.

Taki, Thomson, pinguin: jó gépek.

kis kindertojás
valaki tudna nekem olyanban segíteni hogy EZT a pótot container-bõl hogy lehetne áttenni refeer-be?<#help>
elõre is Thx!

Juhé
Gyönyörû gépek 😊 <#eljen>

Esti indulás <#wave><#integet2>

thomson002
<#wave>

http://indafoto.hu/Thomson