German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lett amit kerestem!!!
Köszönöm Will!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Man TGX XLX

Köszi mindenkinek😊
Rs:Nagyon szép szerelvény mind 2<#szeret>#szeret>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Ha tud valaki az lécci jelezze már nekem.Elõre is köszönöm!!!

Man TGX XLX
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Will:<#worship>#worship>. Te szerelvényed is szép!
Kis Bigy:<#worship>#worship>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy fasza a gép, meg a képek is.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Na meg a képek is. <#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
MAN TGA 18.530
Pihi után...
A határ közelében.
Kis pihenõ a határon.
Gyönyörû a táj!
Visszakaptam a régi pótom. <#smile>#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kis Bigy:Szép gép/képek<#eljen>#eljen>
Tizedes:Szép<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Tizedes jó néz ki
Kazai szép
Kis Bigy jó képek
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mi equipo favorito: Real Madrid
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
RS: Köszi! <#smile>#smile>
Totoo: Nincs semmi probléma. 😊

Will.
Kis Bigy.
Blum.
-Fasza gépek/képek.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintem lehetett volna normálisan válaszolni és nem bunkozni.
Eddig én se voltam senkivel paraszt, mindenkinek próbáltam jó fej dolgokat mondani.Mindig úgy jöttem erre a fórumra hogy, olyan emberek vannak itt mint én és barátságok alakulhatnak ki de hát mind 1.Hagyom ezt a játékot nem érdekel már.Többet itt nem láttok engem.
Kössz mindent.
Billentek
Telepen😄
#28508:Szép gép/képek!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
Kis Bigy: Mostanában király képeket készítesz! <#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
Tomika001 nem unod, hogy ugyan azzal a szerelvénnyel mész össze vissza?