German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Búcsúzóul itt egy kép:
[/url][/img]
Mivel már késõ van, így én sem fogok neki a nevek irkálásának, de azért minden kedves kollégámnak gratulálok a gépeihez!!! Nagyon szép munkák, és hát ismét kitettetek magatokért, ahogy ezt tõletek megszokhattuk!!! <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#smile>#smile><#wink>#wink>
Nah, akkor jóéjt mindenkinek!!!<#integet2>#integet2>

Köszi mindenkinek!
Mindenki gépe/képe odavág<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
MAN TGA 18.530
a skint meg petinek
skim még javítva lesz mert itt-ott el van csúszva
Nem sokat kellet mennem vele hogy össze ne piszkoljam
Annyi szép gép van hogy sokáig tartana felsorolni ezért grat mindenkinek 😄
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nem írogatok nekem mindegyik bejött szóval szép gépek/képek kollégák ! <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
The Truck Is My Life
Te tudod honnan van.
Amúgy alakul a volvo. Azt a vigyori fejet vedd le és jobb is lesz <#eljen>#eljen>
Egy kis OFF szerü bocsi RS.
Valaki volvora nem tud nekem egy 500-as vagy egy 460 as logót ? Köszi elõre is .
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Am a pót hátulján mit pisil le Kázmér? 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CzUKI: Vw a garázsban dekkol. 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Luspy.
Lory.
Will.
Rs.
Fasza gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
És miféle pót ez ? Mert nagyon teccik nekem 😊
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Ez a pót milyen márka?<#idiota>#idiota>
Luspy & Lory: Szép képek 😉
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
MAN TGA 18.530
MAN TGA 18.530
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide