German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
#28902: elöbb lezárom, vagyis majd holnap <#idiota>#idiota>
A felnik is!
Láccik én csináltam.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amúgymeg pikcsõr <#idiota>#idiota> :

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azta Blum ez de szép<#wow1>#wow1>
Szicsi:Lehet ám😄Szép gép<#eljen>#eljen>
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
A pót festéséért köszönet JVL-445-nek<#worship>#worship><#worship>#worship>
MAN TGA 18.530
CB: Kis Lámpás Jimy
Nekem is elvileg bentvan, de se ETS ben nem jó sem GTS ben mindegyikben kidob prism3d vel...:@
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
elõre is köszi:magnumos
De ahogy érzed olyan legyen. További sok sikert!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Köszi mindenkinek! 😊
Blum: Nagyon szép Magnum!<#eljen>#eljen>
Tuning lesz rajta? Esetleg gyári, tanktakaróval?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bejáradtam...
''ájj,de kár,hogy zárt,jól jönne majd a magnum mögé...:S''-magnumot alakitsd úgy, hogy találjon jól, a pottal szerintem semmi baj,Ez idáig a legszebben megcsinált pót szerintem!
<#finom>#finom>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Egyébként rohadt jól néz ki<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
Jamaica a Jamaicaiaké.
és thank youu😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A hozzá értõket kérdezném,hogy:
Hogyan lehet megcsinálni hogy amit csinálok mappot az editorban azt ki mentem és várok 30 percet és nem menti ki és akkor sem amikor pl csak egy út van benne!
Ez mitõl,és hogyan lehet megcsinálni hogy utána folytatni is tudjam!?
(Tudom nem ide tartozik!)
http://maktoko.picturepush.com
Mondjuk a reflektort leszedném.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.