German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
MAN TGA 18.530
Megfogott a piros.
Áthajtok a határon.
A határ után nem sokkal kiálltam.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jamaica a Jamaicaiaké.
MAN TGA 18.530
Többiek : Gyú képek ! <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
The Truck Is My Life

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
MAN TGA 18.530
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
JvL-445-nek a köszönöm!<#worship>#worship>
MAN TGA 18.530
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

CB: Kis Lámpás Jimy
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Traktorért köszönet Varsányi uramnak!<#smile>#smile>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
2. Egy szóval sem mondtam,hogy csináltam bármit is a modellen. Mikor elõször raktam képet a magnumról,oda írtam,hogy "Cab by: fastalex".
A képet nem modifikálom. TEXTÚRÁZOM magát a modellt. A kettõ azt hiszem nem ugyanaz.
Igen,nekem tetszik,ebben örömömet lelem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És akkor te eszel a példaképem! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Lámpás Jimy
2.nem vagyok nagy szakértõ,csak mindenki mondja mekkor király vagy amikor te a modellesn fasztse csináltál csupán a képet modifikálod számomra ez felfoghatatlan hogy mi értelme van ennek. de ha neked tetszik akkor sok sikert puszi a hasadra<#puszis>#puszis>
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
(Amúgy Blum, Cindas ilyen 😊 )
MAN TGA 18.530
2. Szar magnum? Aztán miért szar? Nagy szakértõ hírében állsz. Ahelyett,hogy bebüfögsz ide valamit,inkább mondd meg,hogy mit javítsak rajta. Ráadásul abban a "szar" magnumban nekem nagyon sok munkám van. (magán a modellen nincs sok(mivel az fastalex-é,de a renderelésben IGEN!)
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?