German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ír egy hibát, biztos orvosolni fogják!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Köszi!
Amúgy fasza!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Azért köszi! 😊
#30610: Köszi!😊
The Truck Is My Life
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem jó is. xD

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Lehet értékelni... 😊
Will: Köszi szépen, de ahogy látom te sem panaszkodhatsz, mivel nagyon ütõs ez a Gartneros szerelvényed!!!!<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Akinek van olasz rendszámrol képe (elsõröl)az legyen szíves adni😛
Köszi elõre is😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Köszi skacok😊

Ákos:Nagyon szép nem lehet megunni<#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
Kazai:Szép<#finom>#finom>
Tetszetõs szerelvény😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#30578: Király lesz!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az lenne a kérdésem, hogy egy kamion vagy pótkocsihoz rendelt flare(packot) hogyan lehet megváltoztatni? Magyarán szeretném ha a mostani helyett másmilyen lenne a position lights mert ami kellene hozzá az hiányzik és egy másik packból szeretnék hozzárendelni valamit. Sajnos ehhez nem értek semmit sem ezért kérdezem. Elõre is köszi.
linkbe
Így áll a lengyel map! 2011-ben kerül kiadásra. Jó sokat dolgoznak vel, szerintem eszméletlen jó lesz <#taps>#taps>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
[/url][/img]
[/url][/img]
Bocsi, ha már valakinek unalmas a TGX-em, de ha egyszer nekem ez bejön!!! 😄
Szép munkák fiúk!!! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!<#integet2>#integet2>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
к.ιηтнуα.
CB: Kis Lámpás Jimy