47495
German Truck Simulator
-
Tsaba01 #34573 Látszik h te is egy nagyon ráérős apuci lehetsz...
De azért...
A VISZONT NEM LÁTÁSRA! :D -
#34572 Húzzál már el!És egy házigazdával nem kéne így beszélni mert nagyon megbánhatod! -
Blum #34571 Topik BAN-t neki DD! Az a legtisztább :)
+még a modiknak is szólnék. -
DIESEL DOG #34569 Legyél szives befejezni a hangulat keltést és ha nem tetszik az itteni rendszer akkor el lehet vitorlázni máshová... -
#34568 nem, nem mi vagyunk a bunkók, hanem te háborodsz fel, ha valaki építő jellegű kritikát mondd neked, és utána csodálkozol h beszólogatnak neked, mikor felháborodsz és mindent amit írnak sértésnek veszel...szóval el kellene gondolkoznod egy kicsit... -
#34567 De itt mindenki csak véleményt mondott a szerelvényedről nem fikázott téged senki!És itt SG-n mindenki normális én szerintem,mindenki segít mindenkinek amiben tud! -
Tsaba01 #34564 A pótról építőjellegű kritikát írtam, nem fikáztalak. Bírom az ien újrekkeket, ha valaki tanácsot ad nekik ők azonnal felháborodnak, és verik a nyálukat h "mit képzelsz h lefikázod a munkámat..." stb...
Valaki csak segíteni szeretne neked egy-két tippel, mire figyelj oda. De te rögtön kötöszködésnek veszed.
És ne gyere az OFF topik dumáddal. (De ha szeretnél bunkó módon beszélni velem, állok elébe.) :)))) -
#34563 Most mért kell ezen felhúznod magad?
Blum csak megmonta hogy hogy lehetne jobb a szerelvényed,ebben mi a baj?
Akkor ne tegyél képeket ha nem akarsz véleményeket! -
#34562 inkább huzzál innen el szépen és szőrtelenítsed a kerted -
Tsaba01 #34561 Igen apa, megtanultam, leckém nincsen mivel Főiskolás vagyok, majd még tanulnom kell mert jöv héten ZHim vannak....
A korrol jut eszembe, én már nem tízenévesnek számítok....
Pá. -
#34559 SDA:?SAD? -
Blum #34558 Egyetértek. Lesüllyedünk a szintjére,ott meg porig aláz minket. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt hívják úgy,hogy krónikus balfa**ság/butaság :DD -
Immigrants #34557 Olvasd csak el újra Ts4ba hozzászólását! többek között ilyeneket találsz:
Légyszíves vagy csak tégedet akarlak megvédeni a leégéstől.
Nem értem értem, hogy ebben milyen rossz szó van. -
#34556 Ő vissza maradott agyilag,hagyd ne is álljunk le vitatkozni egy ilyen BUTA emberrel..... -
Blum #34555 "Ha normálisan szoltok hozzám ti tizenévesek"
Látod,pont erről van szó. Megint pofátlan és GECIBUTA vagy. Érdekes mód,sok korodbeli van a fórumon,mindegyikkel lehet értelmesen beszélni,de valami oknál fogva,veled senki sem jön ki. Érdekes,igaz? :) -
#34554 De mi "tízévesek" tudjuk,hogy mindent mondatot nagy kezdőbetűvel írunk:) -
#34552 Hagyd,ilyen korban ennyi esze van akkor most nem tudsz mit csinálni:D -
davidkovacs #34551 Nem látszik a viselkedésedből,hogy 30-35 éves vagy...És amúgy Blum-mal nem kellene így beszélned! -
#34550 off topik!! -
Blum #34549 Legalább ne szemtelenkednél,ha már ilyen "nagyfiú" vagy. Majd ha letettél valamit az asztalra,meg megbecsülnek itt,akkor kinyithatod a pofikád,addig meg szépen lapátoljál. ;) -
#34548 tsaba tudod nekem jó igy a gép ahogy van.azért köszi!Leckét meg csináltad?megtanultál? -
Blum #34547 Üdv!
Mindenkinek szeretnék most és itt szólni,hogyha valakinek van valami konvertálni valója,alkatrész kéne,kamion,mat,skin vagy bármi egyéb kiegészítő,akkor nekem NE szóljatok. Különböző okokból egy jódarabig szüneteltetem ezt az egész Zmodos dolgot.
Csak azért szólok,mert elég gyakran rám írnak mostanában MSN-en és itt is privátban,hogy XY dologban segítsek,vagy adjak ezt meg azt. És nem azért nem segítek,meg nem konvertálok,meg nem adok semmit,mert bunkó és önző vagyok (amúgysem így ismertetek meg szvsz...),hanem pont a fentiek miatt. -
Tsaba01 #34546 Hát nem tom, igyekszek az idős kamionfan barátunkat megvédeni a leégéstől, nehogymár a GTS, ETS topik legyen a hangulatfelelős XD -
Tsaba01 #34545 Tudom jól... :) -
#34544 Most már nem tökmindegy?:DD -
#34543 "Az egész SG rajtunk röhög, és még ennek külön topikja is van."
Ez már olyan régi hogy húhúúú :D már etsben elrontották akik ilyen izékat írogattak :D -
Tsaba01 #34542 Légyszíves.... NE írj történeteket... Az egész SG rajtunk röhög, és még ennek külön topikja is van.... ( csak tégedet akarlak megvédeni a leégéstől )
Egyébként kezd alakulni, a póton változtass, és akkor már jó kis oldschool kinézete lesz. -
#34541 nem baj azha fénylik kicsit -
Immigrants #34540 és az miért jó? -
#34539 Jó képek! -
#34538 aza jó -
#34537 nagyon fénylik a pót. -
#34536 ma felvettem a potom a telepen mert cb-n szoltak ,hogy lenne egy fuvarom Nünberg -töl Kiel-ig.Utban be ugrottam egy ismerősőmhözis!.Aztán gooo futam.
-
#34535 azzal is mennyit szoptam.. -
#34534 Estét..
Nem tudja nekem valaki megmondani azt hogy mért nem tesz be egy egy pótkocsit se be a játékba?pls segítsetek -
#34533 örülök neki! -
#34532 Leírhatatlan örömmel tölt el minket! -
#34531 én is csináltam egy uj Hungarocamion potot magamnak!bocsi -
#34529 Ez kurva jó! -
#34528 Ez mike gépe:D