German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most konvertáltam ki a kamiont de mindne ugy csináltam mint eddig és nem volt gond velük:S
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
1.
2.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ezután már csak a ZModeler-t kell tudni használni.
#31403: Ez meg mi a jó franc? -Igazán ízléses darab...
Én is csatlakoztam hozzátok, jó kis fórumot csináltatok és állati jó és szép gépeket, teljesen valósághûeket. Van szerencsém minden nap látni ilyeneket a való életben.
Szeretnék én is készíteni magamnak egy saját gépet, persze Scaniat.
Luspy szeretnék valami hasonlót mint a te géped, csak annyi különbséggel, hogy én nem teszek rá refit, a Topline felirat helyére pedig ezt beírni RYNART-TRANSPORT, valamint meghagyni a szokásos Scania logot a gép oldalán. Kis segítség jól jönne, mert fogalmam nincs, hogy álljak neki.
Elõre is kösz, és Remélem nem gond, hogy bereggeltem. 😊 Fasza fórum
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De így van! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Úgyhogy ahogy te is mondtad ·Ha nem tetszik ne nézd"!
Úgyhogy byby!
#31395: Nem hiszem el, h te nem unod még ezt a DAF-ot, állandóan ugyan azt teszed fel, vmi újat tehetnél már, mert sztem sokaknak a töke ki van már ettõl a DAF-tól csak nem akarnak megbántani vele! Tudom, ha nem tetszik ne nézzem, de lassan több mint fél éve ezt az egyet teszed fel, már az utolsó csavart is látta rajta mki! Itt az ideje váltani!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Jó, tudom nem sok, de megvan a 10 000-ik km a gépben:
[/url][/img]
Mára végeztem, beálltam a garázsba, holnap idemo dalje:
[/url][/img]
Nah, GOOD NIGHT ALL!!! <#integet2>#integet2>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Rob: Köszi tessa!!! 😄

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én is készítgetem a DAF-om:
Fülketartó lengéscsillapítót javítgattam:
[/url][/img]
Kapott normális tankkábeleket, és új légtartályt:
[/url][/img]
CB: Kis Lámpás Jimy

Luspy, Kis-Tizedes: Jóféle! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Kúton.
Úton.
Billentés után Kielben.
Salzburg felé.
Mára ennyi.
[b]Luspy: Fasza szerelvény!<#eljen>#eljen>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Luspy: Király gép
Ez újabb, jobb. -Én is ezt használom.