47495
German Truck Simulator
  • tamás98
    Fasza!
  • Gell97 kolega
    Szép!
  • arpipapa
    nemrossz
  • luspaydavid
    Gondoltam áthozom GTS-be. Csak valami fasza kerék kőne
  • kazai21
    Elfogadom.
  • 94mike
    És nekem ugatni mindenki,h mennyire szarokrá mindenkire:D igen-igen.
  • gogabi79
    köszönöm a gyors választ!.
  • arpipapa
    sziasztok.
    valaki belinkelné nekem azt az eu map by mint map 2010-et?
    megköszönném.
  • szabii98
    Énis gondolkodom hogy kéne valamit :D
  • Blum
    ihletre :D
  • Cindas
    akkor mire vársz?:P
  • nenus
    nem tudtam
  • Blum
    Szép gép,tetszik!

Kéne nekem is alkotnom valamit :$
  • DIESEL DOG #34600
  • V43 1105
    De van :$
  • nenus
    a játékban azt hogy forogjon az 1. tengely, azt dupla póttal lehetne megoldani, de mivel ilyen nincs a gts-ben ezért az nem fog fordulni
  • Cindas
  • gogabi79
    Bocsánat ha meg zavartalak benneteket!.Azt szeretném kérdezni,hogy a játékba kiprobáltam a multkor ezta potos szerelvényt,és azt vettem észre hogy a pot ugy mozgott,mint a tandem potja.az elsö tengely nem fordult se balra,se jobbra.Másnál is volt ugyan igy?
  • 94mike
    Srácok!! help!!
    van egy pótkocsim,akármit kezdtem vele,nem volt jó..ki törőltem az összes denfitiont( tehát az ég világon semmi def nincs benne) és működik a pótkocsi,de a gyári kerekekkel..kreálltam neki egy reefer deft,átt alakítottam hozzá mindent amit csak kell,de a pótkocsi seholsincs:S valaki valami ötlet?
  • V43 1105
    Egy új tipusú Heisterkamp festést tudnék neki elképzelni :/
  • vajo
    vehicle/truck/definition/kamionneve.sii
  • Totoo
    Hol találom ezt a cuccot amit át kell írni?
  • hungaro
    Sajnos ugyan ezt csinálta nem rég az ETS topikban, és csak záporoztak tőle a privát üzenetek, hogy ezt tiltsam ki, azt tiltsam ki, és a komoly indok: vissza mertek neki szólni, hogy nem minden úgy megy ahogy Ő elképzelte! Ezzel gogabi nem akarlak megbántani se megalázni se semmi lejáratási szendék nincs bent csak a többiek is tudják, hogy mi folyt ott! Hidd el, ha normálisan szólsz, kérdezel, felelsz akkor nem lesz itt gond, tisztelni fognak, és segítenek, a skinezésbe pedig bele kell jönni, senki sem úgy született, hogy tudott skinezni egyszóval normálisan és gyakorolj!
  • Totoo
    Köszi hogy segítettél és a definition fájlt ezen a néven találom meg a mappájába?
  • nenus
    jó azért túlzásba sem kell vinni
  • DIESEL DOG #34588
    Szia!

A Vajo hobbimap ATS-re épül rá ezért szükséges hogy az fent legyen a gépeden.
    GTS-be való modok többnyire kompatibilisek az ATS-el, kamionoknál, pótoknál át kell irni ATS-re a definition fájlt azért hogy a játék ne fagyjon ki. Esetleg textúra eltérések fordulhatnak még elő de nem vészes...
  • Totoo
    Sziasztok 2 töt szeretnék kérdezni:
    1.a vajo hobbymap 2010 csak ats-be működiK?
    2.a gts-be való modok jók ats-be?

Lécci írjatok.
    ÜDv.Totoo
  • gogabi79
  • gogabi79
    nem azért!Nem vagyok harag tartó!.És végülis tényleg nem volt semmi rossz kritika,benne,csak védekezésül,rosszul reagáltam,és ezért kértem BOCSÁNATOT!Minenki hibázik!!
  • tamás98
    Te is olyan vagy hogy szidod a házigazdát utána amikor mondják hogy kapjál topik ban-t akkor meg egyből szaladsz mindenkitől bocsánatot kérni.
  • gogabi79
    de akkor ez ne csak rám tartozzon ,ugye tudod!.semmi kivetni valom nincs!.röviden ennyi,és bocsánat azértis ha tele szemeteltük a fórumot.
  • DIESEL DOG #34582
    Rendben. Egy esély jár mindenkinek. De tartsd magad Te is, mint itt mindenki, a kulturált vélemény nyilvánitáshoz. Más fórumokon nem ilyen engedékenyek...
  • Tsaba01
    Na ez már más... Elfogadva.
  • Blum
    :DDDD

Még a végén mi vagyunk megszorítva. Miért,ha kritizáljuk a munkádat,akkor megint elkezdesz sírni?
    Nem neked való ez a fórumozás.
  • tamás98
    Mikor segítettél te nekem?Soha nem segítettél nekem!Veled csak azt értem el hogy ETS topikban mindenki kiutált!
  • gogabi79
    DISEL DOG bOCSÁNATOT KÉREK TÖLED IS!Ne haragudj tesem rám csak páran nagyon fel huztak!.Nem akartam semmi rosszat,de énse hagyom magam!.
  • gogabi79
    BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITÖL!!!!HA KÖZEL JÖVÖBEN NORMÁLISAN SZOLNAK A KÉPEIMHEZ SEMMI BAJ!
  • gogabi79
    neked meg segitek és ez a hála
  • Tsaba01
    Egyébként nem lennének rosszak a munkái, csak egykét apróságra kellene odafigyelnie. Kezdésnek nem rossz. Ő inkább az oldschool szerelvényeket szereti, nem baj az.
    Csak hát ha ő ezt kötözködésnek veszi, akkor az ien emberrel nem lehet mit kezdeni.
  • DIESEL DOG #34574
    Na idefigyelj. Emberedre akadtál személyemben, ebben a topikban meg még jó néhányban házigazda vagyok, ergo ha rajtam múlik akkor raklak ki innen amikor akarlak és nincs apelláta. Ha valóban 30-35 között van az életkorod akkor viselkedj is felnőtt emberhez méltóan mert ha nem vetted volna észre önmagadat járatod le folyton-folyvást.
    A tiszteletet kiérdemelni kell, és nem a kor hozza, kor csak egy állapot ahhoz hogy megbecsült legyél ahhoz úgy kell viselkedni is.
    Továbbá megkérlek arra hogy ha efféle alpári jellegű módon tudsz reagálni egy kérésre amit én kultúrált hangvételűen irtam le akkor ezt viszonozd is, ellenben ha nehezedre esik akkor ugyancsak kiraklak innen.

Téma lezárva, ha bármi ellenvetésed van akkor fáradj át az off topikba és ott fejtsd ki a mondandódat...