German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djano
Hát igen Dog az Ets topikot nagyon jól vezetted. Mindig rend volt. Remélem jelölteted magad a HG jogra és azt is remélem hogy meg is kapod.
Rs:Nagyon jól vezetted sajnálom hogy mind a 2 õröl lemondasz. De remélem azért mert lemondasz lehet tesz látni ezt a Fekete Szépséget még ebben a topikban.
További jó játékot mindenkinek!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Falkon
Amúgy igen!
Ezt ismerem, és használom, de nekem nem ez kéne.

Azért köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

magyarkolega01
Kár hogy lemondasz szépmunkát végeztél.

...:::|Supermoto is life |:::..

magyarkolega01
Van válasz gomb....

tamás98
Egyet viszek
Általában sódert és bent van a mod is és kiírja meddig kell oda érnem

MAN TGA D20

magyarkolega01
Csak egy árut kell vinni.

tamás98
De nekem bennt van a mod mappába ez a mod és mégis idõre kell vinnem az árut
az miért lehet?

MAN TGA D20

magyarkolega01

Falkon
Sziasztok!

Újra elkezdtem játszani ezzel, ki lehet valahogy kapcsolni, azt hogy idõre kelljen vinni az árút?

Köszönettel:
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

persze hogy mond😉..azért is kérdeztem<#wink>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Természetesen ha felkérnek rá elfogadom nagyon szivesen, ha még vannak olyanok akiknek mond valamit a nick nevem anno ETS topik tája felõl... 😊
akkor ezek szerint ha pl esetleg téged jelölne ki elfogadnád?😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Hmm... RS lemond a házigazdaságról? Ez meglep... egy olyan topikot hagy maga mögött amit igazából csak felügyelni kell, mást nem kell rajta módositani, igy jó ahogy van... mindig figyelem a topikot, igaz csak passzivan, nem sok gond volt / van vele.
94mike
Osztom..<#eljen>
Nem számííítxD<#nevetes1>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Foglamazásom meg 5ös!:S

CB: Kis Lámpás Jimy

Sztem is jobb lenne ha RS jelölne ki vkit, mert ha szavazás lesz akkor abból majd balhé a végén. RS jelöljön ki vkit és kész.

94mike
Énis...:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Hát sajnálom...

JÓ! -.-

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

NEM!

tamás98
Valaki nem tud aa játékhoz valami jó térképet vagy modot?

MAN TGA D20

most fejlesztik... jövõ héten ki lesz adva

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

tamás98
Valaki nem tudja hogy van-e a játékhoz multi?

MAN TGA D20

nálad valami probléma van barátom <#gonosz1>

VERESS 96
most te hisztizel xD

RS
Ahogy gondoljátok...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hali srácok!
Nem tudja valaki, hogy a játékban hogy hogy nem lehet változtatni a színeket és "tuningolni" a szervizben??
Nem inkább dobókockával?

igen

felesleges a szavazás...megint balhé lesz...válassz ki te valakit, mert megint csak menni fog a hiszti hogy "hát ez rá szavazott nem rám" meg stb.

Golyóval?

szerintem kõ-papír-olló bajnokságban kellene eldönteni!
vagy az nyerjen, aki golyóval 6ost dob!😄

RS
Úgy a demokratikus. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gerypapa 95
azt majd ezis szavazásos lesz ?

VERESS 96
:S

RS
Felhívás!

Kinek örömére, kinek bánatára: döntöttem, lemondok házigazda jogomról!
Az okait nem részletezném, egyszerûen egyre kevesebb idõm/kedvem van folyamatosan felügyelni ezt a topikot.
A következõ házigazdától csak azt kérem, hogy lelkiismerettel végezze feladatát!

Engem továbbra is megtaláltok itt, de csak, mint mezei fórumozó.
Köszönöm a lehetõséget!

A jelentkezõket privát üzenet formájában várom, egészen 2010. október 23.-ig!
A házigazdai jogok kiosztásának elvei

Gerypapa 95
legjobb , nem kell külön rezsit fizetnei meg sok hülyeséget 😄D

Atikah
garázsba laksz?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

2Pete
Üdv!
Ezen az oldalon, a 424-es hsz-ben (Scania Pack) látható panelház textúra az alapjátéké vagy már tuningolt szerintetek?
Egyébként ez a Playtruck nevû orosz oldal, ha feketelistás akkor sorry, ilyen ügyekben nem vagyok tájékozott.

Tomika001
Tegnap este hazaértem.

Meg is tankoltam...

Hétvége! <#pias>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

varsanyi92
Elösször is zmodba még kiexportálás elött az "ai" mappát amibe a kamion darabjai meg dummy-k vannak át kell nevezni erre: obj:{0xB,0x0} (A) fontos hogy legyen shadow is collision is. Kiexportálás után átirod a matokat , de a pmd-t nem. Amikor a def fájlt irod , abban van egy olyan rész, hogy variant: a (vagy amelyik szériás az autó) , ezt átt kell írni defaultra és elméletileg be kell hogy vegye a játék a cuccost. Nálam sem mûködik mindig, de az esetek 80%-ába jó.

csak annyi a baj vele, hogy fel vannak cserélõdve a színek.. egyedül a króm van jó helyen, és nem tudom, hogy miért, és nem kell úrja leírnia senkinek, hogy írjam át a pmdt, mert úgy sem tudom, hogy mit kell átírni rajta fõleg, hogy a zmod 2.2.2 megírja a pmd-t
de ha pmdvel együtt teszem be a mappába a pmg-t aakkor kifagy..
szóval nem tudom, hogy mi van vele.

:|

Sziasztok!
új kamionom!

Király, mi?😄

kazai21
jóféle😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS
Szép munka!

Taki 122
Jogos 😄 De hát ha róluk van szó akkor ilyet nem szabad mondani! <#whatever>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

mára ennyi

#32081: én ventures scania kerekét használom mindenhez, + rátettem wombat kerékpackjárol 1 tárcsát 😄 úgyhogy tiszta vagyok

kazai21
Jó nem azé mondom😄 De pl: ha valaki tesz zmodból képet a készülõ kamionjáról akkor valakinél olyan kereket látok ami eleve zárt lenne,akkor magától nyílt ki vagy mi a tököm?Szóval nem értem a "felháborodást"😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

direkt nem akartam mondani h még anno neked kellett benne segíteni <#idiota>