German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

v43 001
Helló!
Szerintem a 4., és 7. képnél ott a táblák alá ki lehetne rakni hogy pl.: 500m, vagy 1200m mulva lesz 😊
Csak egy tanácsként mondtam 😄 Amúgy fasza lesz!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

tamás98
Hello
Ezt a mapot belinkelnéd ha nem privát

MAN TGA D20

Ez még nem, majd valamelyik nap kicserélem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gogabi79
Az emaileket amiket kapok,azokat hogyan tudom megnézni a játékban?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

gogabi79
German truckhoz van már magyar térkép?.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Kistódi
nem

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

az már az actrosnak az új verziója? 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Hoppá az balra van!xD
Bocs a két hsz-ért!

Ez kibaszottul jó. Gratula hozzá. <#eljen><#eljen><#eljen>
Csak remélni merem hogy ki adod majd.

Jobbra ne menj mert nem engednek át Dvecsernél! 😊
Am király!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

köszi.

Sziasztok!Õsz mod:Tessék
Az õsz módot belinkelné valaki? elõre is köszi..(keresõ nem adott rá találatot)

hát nemrég óta vagyok a topikban de köszi az eddigi munkádidat<#smile>
DIESEL DOG: sok sikert, gratula!<#wink>
RS
Ahogy gondolod. 😊
És köszönöm!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Õszintén, annyira jól összeraktad a topikot hogy gyakorlatilag hozzá sem kell nyúlni mert ez az egész igy teljesen jó ahogy van, magam sem csináltam volna meg jobban, pl. ez a legördülõ menü a kiegészitõkhöz is nagyon perfekt, és még sorolhatnám. Úgy hogy a továbbiakban is marad igy, ehhez nem kell hozzányúlni, max. akkor ha nagyon szükséges lesz, minden áttekinthetõ, és esztétikus. <#eljen>

#32412: Köszönöm! :-)
VERESS 96
Sok sikert a topik irányításához 😊

RS
<#wink>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Köszönjük az eddigi munkádat,tevékenységedet<#wink><#puszis>
Gázolaj kutya,akarom mondani Diesel Dog Neked meg gratulálok,sok sikert a továbbiakba<#wink><#eljen>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

<#love11>

Ne aggódj, mindenre forditok gondot... :-)
Caligo
De ez késõbb elérhetõ lesz igaz? Inkább elviszem addig a játékot, csak azt szerettem volna tudni, hogy ez bug, vagy szándékosan van így. Köszi szépen a gyors választ

Nem ám huncutkodni a "gondozás" alatt. (néha kell öntözni a topicot, és sok napfény kell, de esténként, ha nyüzsögnek a fórumozók, akkor gyakran kell öntözni.) <#nevetes1>

Szedd le az open carrier módot és akkor minden elérhetõ lesz.

CB: Kis Lámpás Jimy

péistike
Köszi az eddigi munkádat
Diesel DOG: Sok sikert a topikhoz!

GTS

CzUKi
Kijavítottam<#whatever><#idiota>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Tisztelt RS!

Elõször is nagyon szépen köszönöm a bizalmat! Azonnal intézkedem a házigazdaság ügyében, és átveszem a topikot, amelyet a továbbiakban igyekszem a legjobb tudásomnak megfelelõen gondozni, mint ahogy azt Te is tetted.
*egyelõre

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CzUKi
Na megkezdtem én is az ipart 😄 Egyelõre evvel a géppel amig nem lesz jobb 😄

Köszi.Jó lett a gép Thomson002.<#nevetes1><#nevetes1>
Caligo
Sziasztok. Most kezdtem a játékot. Azt valaki meg tudja mondani, hogy miért nem tudom átfesteni vagy upgradelni a kamiont? 1,32-es patch van fent. Köszi elõre is.

thomson002
Nincs

http://indafoto.hu/Thomson

A Szemerey-is Daf-hoz van interior?Ha van akk honnan tudom megszerezni?
imihaver
Nem is segítettem😄
Örülök, hogy jó lett!<#wink>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

CzUKi
Azthiszem megvan mi a probléma. 😄 Csak full grafon csinálta ezt szóval lejjebb vettem egyel a felbontást és most igy jónak tûnik 😄
Köszi a segítséget.

imihaver
RS: ha nem is sokat voltam itt, de köszönjük az eddigi munkádat, nagyon jól vezetted a topikot!
Diesel Dog: neked meg sok sikert a topik vezetéséhez! Gratulálok! <#eljen>
Czuki: próbáltad már újra tenni a game-t?

CzUKi
Igen Open gl-ben fut full grafon. Nem tudom mitõl ilyen:/

Diesel Dog : Gratulálok. Örülök hogy te lettél a HG .
Sok sikert a topichoz! 😄

djano
Rs köszi az eddigi munkádat. Remélem a Fekete Svéd acélt még azért fogjuk látni mert nem vagy HG.
Diesel Dog:Örülök hogy te lettél az Új HG kívánok Sok Szerencsét!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Naaa, DD újra HG, rem rendbe fogja õ is tartani a topikot. 😊

Köszi az eddigi munkád.😊

CB: Kis Lámpás Jimy

wanlo
Sajnáljuk,hogy abba hagyod de szívesen látom az új HG.-t is,megbízható és a feladatra alkalmas személy,sok sikert a munkájához.

...DREAM TEAM...

RS
Mivel kértétek, hogy szavazás helyett én jelöljem ki az új házigazdát, ehhez tartottam magam.

Nem volt egyszerû dolgom, de megszületett a döntésem. Az új házigazda: DIESEL DOG.
Azaz Õ írhat a [email protected]-ra és kérvényezheti a házigazda jogot.
Úgy vélem az Euro Truck Simulator topikot is kifogástalanul irányította...

Sok sikert kívánok a topik vezetéséhez!

A jelentkezõk

péistike
halihó

valaki linkelne nekem egy ATS-es Definition-t amihez lehet interiort készíteni ha igen köszönöm!

GTS

RS
Csak a mega flare pack legyen bent.

Ts4ba: Rendben, leghamarabb holnap írok.

magyarkolega01
Köszönöm szépen a sok segitséget mindenkitölt!

...:::|Supermoto is life |:::..

Szerintem szép lett:
imihaver
Open gl-ben futtatod?

CzUKi
Sziasztok Feltettem az új gépre az ATS és hozni akartam képeket de valamitõl ilyen sz@r képet csinált :/ Nem tudja valaki hogy ez mitõl lehet ?

luspaydavid
Vitte a gipszet 😄

The Truck Is My Life

Tomika boy
Ja csak nem evvel!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!