German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a 4., és 7. képnél ott a táblák alá ki lehetne rakni hogy pl.: 500m, vagy 1200m mulva lesz 😊
Csak egy tanácsként mondtam 😄 Amúgy fasza lesz!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Bocs a két hsz-ért!
Csak remélni merem hogy ki adod majd.
Am király!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
DIESEL DOG: sok sikert, gratula!<#wink>#wink>
És köszönöm!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#32412: Köszönöm! :-)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Gázolaj kutya,akarom mondani Diesel Dog Neked meg gratulálok,sok sikert a továbbiakba<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
к.ιηтнуα.
CB: Kis Lámpás Jimy
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Elõször is nagyon szépen köszönöm a bizalmat! Azonnal intézkedem a házigazdaság ügyében, és átveszem a topikot, amelyet a továbbiakban igyekszem a legjobb tudásomnak megfelelõen gondozni, mint ahogy azt Te is tetted.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Örülök, hogy jó lett!<#wink>#wink>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Köszi a segítséget.
Diesel Dog: neked meg sok sikert a topik vezetéséhez! Gratulálok! <#eljen>#eljen>
Czuki: próbáltad már újra tenni a game-t?
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Diesel Dog : Gratulálok. Örülök hogy te lettél a HG .
Sok sikert a topichoz! 😄
Diesel Dog:Örülök hogy te lettél az Új HG kívánok Sok Szerencsét!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Köszi az eddigi munkád.😊
CB: Kis Lámpás Jimy
...DREAM TEAM...
Nem volt egyszerû dolgom, de megszületett a döntésem. Az új házigazda: DIESEL DOG.
Azaz Õ írhat a [email protected]-ra és kérvényezheti a házigazda jogot.
Úgy vélem az Euro Truck Simulator topikot is kifogástalanul irányította...
Sok sikert kívánok a topik vezetéséhez!
A jelentkezõk
valaki linkelne nekem egy ATS-es Definition-t amihez lehet interiort készíteni ha igen köszönöm!
GTS
Ts4ba: Rendben, leghamarabb holnap írok.