German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Lámpás Jimy
ha ez megvan akkor a modellen belül kell egy olyan "mappát" csinálni hogy obj:{0x6C8BE8B8,0x0} ebbe bele kell rakni a másolt modelt, ha ez netán kimaradna a modell álandóan világítani fog. Texturázni ugyan úgy kell minta a másikat, majd amikor a matokat irod átt akkor kell ezt a matot alapnak venni.
ui: Nem árt ha kicsit a másolt modelt elhúzod az eredetitõl hogy biztos jó legyen.
Matnak pedig ezt használod:
material : "eut.dif_lum.over.fx" {
texture<0>0> : "night.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.33884 , 0.33884 , 0.33884 }
shininess : 10
tint : { 1 , 1 , 1 }
}
Blum féle
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Rakodás.
Billentés.
2. forduló, rakodás.
2. forduló, billentés.
3. forduló, billentés.
Vége.
5395 km-et nyomtam le 😄
(Bocsi a sok képért!!!)
#32943 I like it this way (A)
maybe i will put the back a bit lower..
http://doggieme1.picturepush.com/
к.ιηтнуα.
Igazad van holnap megcsinálom régi R-be😛
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Csak ööö... a kipufogókat illetõen... alul is meg felül is... ezt orvosold és nagyon jó lesz! 😊
Am köszi!
Sztem a 3 as kipuf maradjon ne a kémény : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
1. olyan kamionom ami van valoságba is😛
Anyi kivétellel hogy ez New R meg vannak aprobb eltérések😊
Skin saját 😄
Vélemény jöhet!
Eredeti:
Z-mod:

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
...de egyszer ki fogják lopni a rádiót, ha mindig nyitva hagyod az ajtót, Te meg sehol <#eplus2>#eplus2>
...::: http://www.g10design.hu/ :::...

De no offense ez csak az én véleményem, amúgy jóféle! ^^
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha már úgyis itt vagy a közelbe, ugorj be! 😄 Biatorbágynál kanyarodj le.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kis segítséget szeretnék kérni. Tudnátok esetleg olyan módról linket adni, amelyik egy renault logót tesz a kamion kormányára?!
Elõre is köszönöm a fáradozást.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Itt találod: base.scs --> vehicle --> trailer_eu --> trailer_storage.sii
Kihúzod az asztalra majd ott szerkeszted, majd a mod trailer .scs-ébe bemásolod, nullás tömöritési aránnyal.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#32941: Yes, set the front wheel dummy's, and rear wheel dummy's.