German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Falkon: Készülõdök az ünnepekre😊
CB: Kis Lámpás Jimy
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

к.ιηтнуα.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
V-Power Shell
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Remélem megfelel :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
V-Power Shell
Tsaba: Nagyon szép kis szerelvény ! grat hozzá 😊
The Truck Is My Life
V-Power Shell
LED Gelb Gross ---> flare.ledgelbg
LED Blau Gross ---> flare.ledblaug
LED Orange Gross---> flare.ledorangeg
LED Weiss Gross ---> flare.ledweissg
LED Rot Gross ---> flare.ledrotg
"Mittel" (Normal)
LED Gelb ---> flare.ledgelb
LED Blau ---> flare.ledblau
LED Orange ---> flare.ledorange
LED Weiss ---> flare.ledweiss
LED Rot ---> flare.ledrot
"Klein" (nur geeignet für schrifften mit vielen kurven)
LED Gelb Klein ---> flare.ledgelbk
LED Blau Klein ---> flare.ledblauk
LED Orange Klein---> flare.ledorangek
LED Weiss Klein ---> flare.ledweissk
LED Rot Klein ---> flare.ledrotk
"Andere"
Blincker Links ---> flare.ledblinckerL
Blincker Rechts ---> flare.ledblinckerR
Rückfahrlicht ---> flare.ledrueck
Bremslicht ---> flare.ledbremse
(led pack by mopi)
Ákos: Szép, ezt a tél módot GTS hez betudnád linkelni?
Maktoko: pontosan meikre gondolsz?
Le tudnád nekem írni a led lámpának a nevét zmodiba?Hálás lennék
http://maktoko.picturepush.com