German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modok nélkül is ez a helyzet, ezért gondoltam erre, viszont ezt visszakeresni, hogy miért lehet, szerintem senki nem tudja, hogy hogy kell.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Illetve 7 hónap munkája.
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én arra gondoltam, hogy valami a mentésben lett el***va!
Valakinek valami ötlete?
CB: Kis Lámpás Jimy
V-Power Shell
KOMOLYAN, te most gondolkozol ienkor???
EPIC FAIL.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy rossz szót nem szóltam a kibaszott kamionodra (ami amúgyis alapgép,szóval FAIL),arról van szó,hogy te balfasz voltál hozzá,hogy beszúrd normálisan a képeidet,Csabi rendes volt,berakta neked normálisan,te meg odaszúrod neki azt a "kabbe" smileyt.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
V-Power Shell
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Ti melyik mapot ajánlanátok leginkább?
Nem fontos, hogy a kamionok, illetve a pótkocsik eredetinek nézzenek ki, csak a környezet legyen olyan, mint a valóságban.
Köszi :Tom
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"