German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Román feketemunkások feltartanak, de õket már nem akarom fellökni, így is örülök, hogy kiengedtek a sittrõl. xd
túl a romániaiakon...
és még azon is túl..
még nem túl a határon... 😄 Itten szunya, és holnap c'mon. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Béta...
nagyobb méret
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
grat...
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Vajo:Szép képek!
SuSu1992,Kis Bigy,Kiki:<#worship>#worship>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Letöltöttem a "mega trailer mod"-ot de töltés közben kidob és csak osztrákból indulhatok. Onnan is bécsi fuvarral kezdek és a fuvar elvégzése után kidob. Rossz minõségû a kiegészítõ? Szeretnék segítséget vagy választ erre.
Elõre is köszönöm!
+ a román mapnál csak az eredeti kamionokkal lehet menni?
..Wienbe...Aki nem tudná, annak Bécsbe... xd..
Siker.. Bécs√
Robogtam tovább Frankfurtba és a német határon kifizettem odáig a pálya díjat..
Majd az ótópályán...
Frankfurtba nem jutottam el, mert elcsaptam egy BMW-st, és bevágtak a sittre. A Mercimet használtautó.hu-n megtaláljátok valahol. 😄
[/url][/img]
#38138:<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Dani: Jó kis szerelvény! <#eljen>#eljen>