German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ákos:Nagyon szép gép!<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Szép gépek fiúk!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
amúgy szép szerelvény.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB: Kis Lámpás Jimy
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Speedway: Egész fasza! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Viktor: Még mindig nagyon szép! <#eljen>#eljen>
Gigamen: Jaja, majd ha jó lesz a gépem biztos többett láttok, bár akkor már ETS2 lesz. 😊
Amúgy mindkettõtök kamionja szép!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Köszi a képet😊
Willl: Köszi szépen neked is! 😊 1280x1024
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
De szép ez a Daf!!<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>

Will: Fasza gép! <#eljen>#eljen>