47495
German Truck Simulator
  • kutizsolt
    köszi:D a tied is szép
  • sipi80
    [IMG][/IMG]
  • lusti12
    Jó éjt mindenkinek!

Kutizsolt:Szép
  • kutizsolt
    lusti:szép
    gigamen:
    robertoo:
    javítás

pihi a határon

ütítés
  • tamás98
    Nem.
  • norbika28
    A gts-t lehet multiba játszani?
  • Opelfan
    Sziasztok kollégák, érdeklődni szeretnék, hogy a játékban lévő Iveco kamionoknak valaki csinált-e már normális belsőnézetet? A többihez találtam már de Iveco-hoz nem, és kicsit béna az az IVEDO felirat a kormányon. Illetve szeretnék letölteni egy nyerges Renault Premiumot de találtam többet is, valami olyat szeretnék aminek van eredeti belső nézete. Tudnátok segíteni ebben egy kicsit? (a netem sajna nem a legjobb, meg kell gondolnom mit töltök le, mert örök élet...)

Köszi szépen!
  • lusti12
    Hali!
    Rakodtam.

Úton.

Várok a papírokra.

(Bocs a sok képért)
    Szép gépek.
  • Robertoo21
    [IMG][/IMG]

Sziasztok :)
  • gigamen
  • TruckerDave
    Olyan tágas, van elég hely benne lehajolni a szappanért :D
  • kazai21
    Fincsi.
  • luspaydavid
    Köszi :D Igen bejött ám ajtóSthol
  • jungelharcos
    Bocsiiii!
    Luspy-nak akartam! :)
  • TruckerDave
    Mi is ?? :D
  • jungelharcos
    Nagyon jó lett!
  • TruckerDave
    Bejött az élet! :D
  • RS
    Ez igen! :D
  • kutizsolt
    bocs a sok hsz-ért
    de valaki egy low deck-es volvo-t valaki linkelne?
  • kutizsolt
    ahhoz akarom de laptoppot akkarom ahhoz!
  • gigamen
    Inkább ETS2-höz alakítsd a gépet, ha már ebben gondolkodsz.
  • kutizsolt
    és minden fullon van és nem szaggat?
  • kutizsolt
    és leadnád az adatait: proci ,videó kártya,ram ??
  • Skramy
    Köszönöm!!!!!!!
  • hungaro
    le egyszerűsítem a feladatot Itt a segítség a kormány beállításhoz!
  • bakter985
    azért Te meg épp e ok miatt fogalmazhattál volna egy kicsit szebben is valamint nem csak olyan fiatalok,kik eme játéknak rajongói,magam pl 26 vok.
  • luspaydavid
  • Falkon
    Szövegdoboz felett. (Szövegdoboz: ahová írsz)
  • lili198
    12 éves kis gecik közötök nincs a kamionozáshoz ti kurvák

Jó estét! A nevem Szigfrid. Meg kell osszak veletek egy dolgot, amelyet már nem bírok magamban tartani. A múlt héten szemtanúja lettem egy nagyon furcsa tettnek, de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a legelejétől. Megkaptam az új Androidos telefonomat a 32. születésnapomra. Felmentem a Market-re és letöltöttem egy játékot, melynek neve: Furit ninja. Nagyon megkedveltem és a vélemények között felfedeztem, hogy létezik egy baráti társaság, mely szintén hatalmas rajongója eme remek játéknak. Megbeszéltünk egy időpontot és egy helyet ahol találkozhatnánk. Eljött a napja, egy számítástechnikai boltban gyűltünk össze. A vezetőnk egy sármos úriember volt. Furcsa mosoly volt az arcán, de nem érdekelt, hisz csak a játékra gondoltam. Ekkor megszólalt ez a férfi, hogy ki kell mennie wc-re. Ezek után hatalmas füst vett körül minket és elájultam. Mikor magamhoz tértem azt láttam, hogy rajtam kívül 4 ember van felkötözve egy nagy rúdra és a heregolyóink egy jól ismert USB-kábellel voltak elszorítva és majd kicsattantak a zacskókból.
    Gonosz kacaj tetézte félelmünket e hideg, csípős éjszakán és hatalmas fémes hang rémített meg mindenkit. A vezető egy hatalmas szamurájkardot húzott elő egy érdes, munkásövből kialakított tokból, majd így szólt:
    - Ti! Fruit Ninja fanok! Egész nap játszottatok, rekordokat döntöttetek, nem volt életetek! Most megmutatom nektek mi is az igazi Fruit Ninja. Ekkor az összes heregolyót egy csapással levágta és ordította:
    - FÁJV KOMBÓ FÁJV KOMBÓÓ JEEE!!!!!!! HÁJJ SZKÓRR!!! ÁJEM DÖ KING OF DÖ VÖRLD BÉJBII!!
    Ezek után sokkos állapotba kerültünk, majd ismét elájultunk. Mikor észhez tértünk, egy nagy asztal volt előttünk, rajta 5 tányér, az étel pedig töltött káposzta volt [legalábbis ekkor még azt hittük]. Mindenki jóízűen habzsolta, de furcsa volt, hogy mindenkinek csak 2 gombóc jutott, ekkor jöttünk rá a szörnyű gaztettre! A saját golyóinkat ettük meg!!!!! Hatalmas hányások közepette elégedett vigyorral az arcán maszturbált a tányérunkba a vezér, de szerencsére ezek után szabadon eresztett minket, és azt mondta:
    - El lehet ezen gondolkozni, mi ebből a tanulság!!!

Ez az én történetem, tanuljatok a hibámból és kerüljétek az ilyen szektákat!
    Üvd: Szigfrid

Ui: Itt egy kép a játékból:
  • Skramy
    Bannert hol találom meg????
  • bakter985
    milyen a grafikusod benne?
  • lusti12
    Én azzal nyomom és kifogástalanul működik.
  • bakter985
    próbálkoztam vele de nem ment.lehet az enyém kicsi,gyenge.de pttm megy.ott azt játszom,itthon pedig ezt.:)
  • Skramy
    Banner hol találom meg???
  • kutizsolt
    helló valameikötök laptoppal játszik-e?
    mer akarok venni egyet és nem tudom hogy foge menni rajta a játék?
  • bakter985
    hali.valaki tudna abban segíteni hogy hol tudnék 1.04-es pach-hez pót pakkot találni?mivel a pótokhoz itt a fuvar írás sajna nem megy.:(((
  • hungaro
    Bannerben fentről az 5. pontra katt. és már is sikerülni fog! :-)
  • Skramy
    Sziasztok!!!!
    Mért van az hogy kormánnyal akarok játszani és nem működik a jobbra és a balra????
    De azon kívül meg be állítottam indexet meg gázt meg mindent és azok meg mennek???A kormányról.
  • lusti12
    Akkor meg sem mutatom hogy füstöl az enyém
  • Atikah
    valami biztos nem oké :D