German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tetszik valami akkor el lehet húzni!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ja, és köszönöm! <#smile>#smile>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Am meg nagyon tetszik a géped ! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
#40640:
Hát, talán majd egyszer arra is sor kerül, addig meg türelem! <#wink>#wink>
...a tükrök stb. matjai még javítva lesznek!
kerék Up by dany'r...<#gonosz1>#gonosz1>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Truck Is My Life
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Jó, ha olyan lenne biztosan megosztaná Ákos, de mivel már rengeteg munkája, ideje van benne, így már nem szeretné másnak odaadni, sztem ezt xmen is megérthetné.
CB: Kis Lámpás Jimy
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Lámpás Jimy
Ellehet menni, vagy csinálj magadnak egy ilyet.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
к.ιηтнуα.
Gigamen,Ákos:Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Lenne 1 kérésem. El tudná nekem valaki küldeni priviben Blum interor alakító tutorial-ját? Köszi elõre is 😄
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
szerintem akkor tükrözõdik
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Köszi a dicsérõ szavakat, és az építõ jellegû kritikát! Am a fényszórókon elõl króm text van, de csak a belsõ részén, a következõ képen megláthatod!
[/url][/img]
Próbáltam krómmal a keretet is, de az valahogy nem volt valami szép... <#rolleyes>#rolleyes>
A fülke színének meg annyi a gondja, hogy levettem a csillogásért felelõs értékeket! Nem tetszett, hogy nagyon csillog, így kicsit levettem, de látható, hogy azért közelebbrõl kicsit csillog!
[/url][/img]
A mûanyag hatás, amire te gondolsz, az valószínûleg az árnyékolások miatt lehet! <#vigyor>#vigyor>
Cosmo:
Köszi szépen! Köszönöm az észrevételed, de nálam is olyanok a tükrök, nézd csak:
[/url][/img]
Eszméletlenül szép és kidolgozott.
gratulálok hozzá.
Ui.:
Kell külsõ visszapillantó?
mert meg lahat csinálni hogy kívülrõl(2-es nézetben)is vissza lehessen látni.
Csak az a baj h a tükörben a kamion és a pót nem látszik.
Szólj ha kell.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Egy jó tanács: Az elsõ lámpákra valami textúrát vagy egy szép króm matot tegyél,mert hát..haladni kell a korral! 😊 Nagyon feldobná szerintem. Meg esetleg valami szép festés matot is rádobhatnál,mert így olyan 'mûanyagos' hatást kelt.
Egy kis up:
[/url][/img]
[/url][/img]
Táskáért köszönet Mike-nek! <#worship>#worship>
Pihenõ:
[/url][/img]
[/url][/img]
Remélem nem vagyok túl unalmas már ezzel a DAF-al...<#lookaround>#lookaround>
Szépek a Volvok! <#wow1>#wow1>