German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már több száz mod megvan osztva!Lehet válogatni közülük...

xmen0710
nem de jó lenne ha vki megosztana vmit!

Na idefigyelj gyerek,te nekem ne mond meg hogy én mitcsináljak!
Ha nem tetszik valami akkor el lehet húzni!

Mindenféleképp banoltatni akarod magad?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

xmen0710
ez az te is osszál meg pár módot

Szerintem ne te mond meg hogy mit csináljon a modelljeivel!!Nem de tolgoztál vele annyit és nem te szántad rá a szabadidõd!Majd ha Blum megakarja osztani akkor megosztja.

xmen0710
nemán he te is osszál mán meg mindent

Nem osztja meg.Sok hasonló kamion van a bannerban található linkek közt.

Takarodj

xmen0710
megosztod?oszd mán meg éde

gigamen
gigamen
[/url][/img]

Szépek a szerelvények!
Cindas
a második kép igen adja(Y)

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

akos25
Taki, Killer, Danyr: Szép gépek/képek! <#eljen><#eljen>

xeontoth
nagyon szép.<#vigyor2>

akos25
Amúgy, ha azt vesszük neked is igazad van... Nézõpont kérdése csupán!
Ja, és köszönöm! <#smile>

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

killer1203
Szép gépek!

Nagyba

thomson002
Lehet mindenbe belemagyarázni akármit, de a humor és a bunkóság között elég nagy különbség van ! Én ebbe a hsz-ban nem találtam semmi tréfásat, de neked van igazad, ilyenekkel nem érdemes foglalkozni !
Am meg nagyon tetszik a géped ! <#eljen><#eljen>

http://indafoto.hu/Thomson

akos25
Fiúk, ne bántsátok már szegény embert! Csak egy egyszerû kérdést tett fel. Meg gondoljunk bele, hogy másképp jön le sokszor a dolog, ha azt valaki mondja, vagy ha leírja, és pozitívan szemlélve a dolgot, kicsit tréfásan akarta megfogalmazni a dolgot, amit kicsit félreértettek néhányan... Am meg hát tényleg van benne egy kis munkám, nagyjából tavaly õsszel kezdtem alakítgatni, és hát most mondhatom, de még most is csak félve, hogy elkészült. Ne kapjátok fel a vizet, mivel én sem teszem (habár most az én munkámról volt szó, de mindegy)!<#vigyor>

#40640:
Hát, talán majd egyszer arra is sor kerül, addig meg türelem! <#wink>

RS
<#eljen>

Taki 122
lassan készülget az interior is ;D
...a tükrök stb. matjai még javítva lesznek!

kerék Up by dany'r...<#gonosz1>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

V43 1105
Mi az hogy ideje lenne megosztani? Ki a büdös francnak érzed te magad, traktoros parasztkám hm? Mennyél innen vissza szánogatni a kis topikodba még nyugodt vagyok .. <#mf1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

luspaydavid
Egy egyszerû NEMet nem egyszerûbb le írni mint osztogatni a tagot ? <#whatever>

The Truck Is My Life

imihaver
Nemhogy még te, de még énsem adnám ki a kezeim közül 😄

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Falkon
Ákost ismerem már egy ideje. Nagyon sok munka van ebbe a gépben, kár lenne kiadni. Max csak tényleg olyannak akiben megbízik.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TruckerDave
Teljesen igazad van. Ez nem egy délutános összeunatkozott munka, hanem több hetes (esetleg hónapos) projekt.

Landwirtfos topikban lehet,hogy ez a módi...

Ez ien, annakidején énis rengeteg pm et, meg üzenetet kaptam h megosztom e a munkámat, v küldjem már el neki, nem adja oda senkinek se.

Jó, ha olyan lenne biztosan megosztaná Ákos, de mivel már rengeteg munkája, ideje van benne, így már nem szeretné másnak odaadni, sztem ezt xmen is megérthetné.

CB: Kis Lámpás Jimy

Falkon
Tudom hogy úgy kéne, de egyszerûen már nem ment. Willy-nek írta vagy 2x-er hogy: megosztod? Írtátok hogy nem. Most meg csak így : ideje lenne megosztani. Jó hogy nem rakott pontokat a végére. Mintha õ lenne itt fõnök. Kicsit unalmas....

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nyugi, kultúráltan...

CB: Kis Lámpás Jimy

Régen mindent kiadtam személy szerint,de ha egy olyan kidolgozottságú gépem lenne,mint akos25-é,akkor azt még én sem adnám ki 😄

Falkon
Na elmész te a büdös p*csába! Több munka van benne, mint a te születésedben.
Ellehet menni, vagy csinálj magadnak egy ilyet.

imihaver
Szerintem, nem te kinlódtál avval, hogy így nézzen ki, hanem õ. Majd ha kiakarja akkor kiadja, de megértem azt is hogyha nem. ! <#action>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

killer1203
A pofádat befogni is.

De itt van tessék.

Két büdös nagy pofont Neked?<#smile>
De tessék:
Használd

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

xmen0710
ideje lenne megosztani

kamionoskiki
Elkérhetném a volvon lévõ kereket??fontos lenne!Elõre is köszi

Gigamen,Ákos:Szép gépek<#eljen><#eljen>

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

gigamen

Sziasztok!
Lenne 1 kérésem. El tudná nekem valaki küldeni priviben Blum interor alakító tutorial-ját? Köszi elõre is 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

nem csak annyit kell csinálni, hogy az env_factor után egy iszonyat nagy számot kell írni?😄
szerintem akkor tükrözõdik

kalee
Engem érdekelne a módszer...
Elõre is köszi...

Robertoo21
Valaki tudna adni egy renault wheel pack-ot? vagy megás kerekeket renaulthoz? elõre is köszönöm! 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

akos25
Blum:
Köszi a dicsérõ szavakat, és az építõ jellegû kritikát! Am a fényszórókon elõl króm text van, de csak a belsõ részén, a következõ képen megláthatod!
[/url][/img]
Próbáltam krómmal a keretet is, de az valahogy nem volt valami szép... <#rolleyes>
A fülke színének meg annyi a gondja, hogy levettem a csillogásért felelõs értékeket! Nem tetszett, hogy nagyon csillog, így kicsit levettem, de látható, hogy azért közelebbrõl kicsit csillog!
[/url][/img]
A mûanyag hatás, amire te gondolsz, az valószínûleg az árnyékolások miatt lehet! <#vigyor>

Cosmo:
Köszi szépen! Köszönöm az észrevételed, de nálam is olyanok a tükrök, nézd csak:
[/url][/img]

Cosmo1999
Ezt a Daf-ot nem lehet megunni 😄
Eszméletlenül szép és kidolgozott.
gratulálok hozzá.

Ui.:
Kell külsõ visszapillantó?
mert meg lahat csinálni hogy kívülrõl(2-es nézetben)is vissza lehessen látni.

Csak az a baj h a tükörben a kamion és a pót nem látszik.
Szólj ha kell.

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Hihetetlen,hogy már mennyire kidolgoztad ezt a gépet! Az eszem megáll! Látszik,hogy mennyi munka van benne. <#eljen><#worship>

Egy jó tanács: Az elsõ lámpákra valami textúrát vagy egy szép króm matot tegyél,mert hát..haladni kell a korral! 😊 Nagyon feldobná szerintem. Meg esetleg valami szép festés matot is rádobhatnál,mert így olyan 'mûanyagos' hatást kelt.

akos25
Hali mindenkinek!
Egy kis up:
[/url][/img]
[/url][/img]
Táskáért köszönet Mike-nek! <#worship>
Pihenõ:
[/url][/img]
[/url][/img]
Remélem nem vagyok túl unalmas már ezzel a DAF-al...<#lookaround>
Szépek a Volvok! <#wow1>

V43 1105
Hát neeem <#mf1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h