German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Kerlek segítsetek.
Segítségre lenne szükségem. Elindultam a modolás rögös útján, és a gép szabályszerû importálása, szerkesztése, majd exportálása (Zmodis leírások alapján csináltam) után mentett állás betöltésénél kivág. A .log fájl ezt írta a lezárás elõtt:
09:01:24 :
09:01:24 : No base model found: @@trk_scania_rcab_a@@
Tud erre valaki megoldást?
Egy kérdésem lenne! Tudom, nem teljesen a játékhoz kapcsolódik, de hátha tud valaki segíteni. Újra lett telepítve a vinyóm ( XP ) mindent lementettem elõtte, majd mikor újra feltelepítettem zmodit (2.1.1) és pl a DAF-ot megnyitottam vele, irdatlan mód akadt az egész, pedig az elõtt nem csinált ilyent... Utána próbáltam más, sokkal kisebb méretû z3d fájlokat megnyitni, és azoknál is ugyan ez a probléma. Többször újratelepítettem a progit, minden beállítást kipróbáltam a konfigurációval kapcsolatban, és nem akar jó lenni... Valaki esetleg találkozott ezzel a problémával???
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
(mostantól jó minõségben...)
45'-ös (H)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
CB: Kis Lámpás Jimy
Groningen(NL)-Dortmund(D)
Rakodás.
45perc pihi.
Ledobálom a cuccost😄
És itt már a telepen,erre a hétre ennyi volt.
Köszi a dicsérõ szavakat!Bocsi a sok képért!
http://kismenyus.picturepush.com
Hivatás az Életért!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lusti: Szép gép!

http://kismenyus.picturepush.com
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lehet valamit csinálni azzal, hogy a mellékutakon a kocsik ne 40-60-nal menjenek? Kissé idegesítõ, hogy nem lehet haladni.
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Milyen színû legyen a ponyva? Nemigazán tudok dönteni
Egyébként állati ügyes aki ezeket a mapokat gyártja, mert jobb mint az eredti ami szerepel a GTS ben. Megszerezhetõ ez a map?
Üdv