47495
German Truck Simulator
  • TruckerDave
    Bocs, hogy ennyit hsz-elgetek :D De már nem tökéletes de működik a váltó. Már csak az a nagy kérdés van ponyva vagy hűtő
  • Robertoo21
    [IMG][/IMG]

Szép estét!
  • TruckerDave
    Kiderítettem a váltó van nagyon elcseszve. Kézi váltóval teljesen jó. Mármint úgy se jó, mer pl. 1. után 5-ösben van csak újra nyomaték meg vannak ilyen gondjai. Ha elmentésben átírom egy másik váltóra akkor remélhetőleg jó lesz.
  • thomson002
    Egy kis nosztalgia :
  • TruckerDave
    Keresek valami jobb féle hűtős vagy ponyvás pótot, egy kis alakítás és ott hátha nem lesz gubanc.
  • Gis80s
    Sajnos tudom miről beszélsz....pont emiatt nem játszok a GTS-sel :-S
  • gigamen
  • TruckerDave
    Szép-szép csak játszani nem lehet vele :S 50-el nem lehet időben leszállítani a cumót :/ Sőt legutóbb 8 perc kellett hogy 14-ről 50-ig felgyorsuljon. Átléptem a városhatárt megindult, de most beléptem benzinkúttól megint nem haladok.
  • lusti12
    Hello!
  • karesz99
    szia sipi80. itt eggy lin a skineléshez:http://www.youtube.com/watch?v=0wBBazMJR9k.
    (euro truck simulatoros de én ezt használtam és bevált) sok sikert hozzá!!!!!!!

üdv:karesz99
  • Gis80s
    Szép ez a vas, tetszik....gratulálok! ;)
  • TruckerDave
    Csak kipróbálásból, hogy sikeresen átírtam-e a dolgokat :)
  • HEMAXXI
    valaki küldjön vmi jó nagy és jó mapot ! :) pls köszi! :)
  • MANos Viktor
    90km/h!
  • HEMAXXI
    csáó nemtudnád belinkelni az a mapot amibe ilyen magyar cuccok vannak nemtom hogy magyar map vagy mi pol hogy balaton meg veszprém meg budapest győr stb elöre is köszi !:)
  • sipi80
    Valaki skinezésben segitene?

[IMG][/IMG]
  • TruckerDave
    Pótkocsi nélkül már 130-at is mentem, de póttal még mindig csak 14-eé megy. :S
    Már mindenre gondoltam, így juttt eszembe, hogy nem lehet hogy a pót nagyon lenyomja a gép hátulját és ezért nem tudok haladni? pót nélkül látványosan feljebb van mint vele.

• TruckerDave
    Köszönöm, majd megnézem. De vár az iskola :D
  • SuSu1992
    mentésben át lehet írni a motor erejét, meg a base scsben is, és a váltót is a base scsben lehet átírni.
  • TruckerDave
    Most mentem póttal először és vannak nagy gondok :S Eleve ilyen realisztikus fizika van benne, hogy lomhábban gyorsul meg 87-el alig megy(ez nem éppen realisztikus :D) Városban póttal 13 km/h-t megy, városon kívül meg 62 körül :/
    Ezzel lehet valamit kezdeni ?? Vagy egy rakás kaki ?? :(
  • TruckerDave
    Késő van már az ilyen poénokhoz :D

Így picit pofásabb. :)
  • allday
    ELVIRA :D
  • lusti12
    Jó éjt mindenkinek!
  • TruckerDave
    Nem tudtam milyet kitalálni. Ilyen szimpla fehér vagy fekete unalmasnak tűnt. Ha van ötlet szívesen fogadom.

#alday: Te géped is adja. :D Most nézem majdnem ugyan az a rendszámunk :D
  • allday

rakodás Salzburban,meg csak megnézzük már ezt az éttermet!holnap irány Frankfurt!
  • allday
    zsír a géped:D
  • RS
    Ez a szín valahogy nem az igazi.
  • TruckerDave
    Főnököt nem vágta földhöz a válság és meglepett engem :D :

A pót is új, majd ponyva csere lesz rajta.

Elfelejtettem lekaparni az orosz matricát:)
  • Skramy
    Császtok Vajo a mapod nem osztod meg???Jó lenne végre 1 normális magyar map:D
  • hungaro
    Duvenbecket belőle! :D Tök olyan az alapja! :D
  • doggieme1
    http://imagerz.com/QEEQDUtvAwMGBFpMGAVR

how do you do that???? :O
  • vajo
    Hali. Egy lájkot nyomtok légyszi? :D (nem reklám xD)
  • TruckerDave
    Köszi. Megnézem.
  • karesz99
    sziasztok . csak annyit szeretnék hogy a névtáblát higyan kell skin-elni? nagyon köszönöm aki válaszol.

üdv:karesz99
  • gigamen

Bullseye-Köszönöm
  • rarma
    Sziasztok ! lenne egy kérdésem , gts 1.32 patch magyart keresek de nem találok olyat ami működne is , mert már letöltöttem még a hívatalos oldaláról is , de ott is ez fogadott mint a többinél , idézem : "nem található a rendszerben"
    azt írja , ha valaki tudna segíteni ebben !

• bullseye9
    Lusti, Gigamen, Vajo, Kisbrekusz:
    Taki: már most is komoly a TGX.

#42642, Davee: attól függ, a készítő hová mappolta, nincs fix helye, Zmodban meg tudod nézni.

#42636, Tomi: attól tartok, az egész fülkét újra kell mappolni a korrekt festhetőséghez. Mivel elég népszerű lett a modell, szerintem előbb-utóbb lesz ilyen változat is publikálva.
  • TruckerDave
    Ez a kontúr csík a dds-ben hol szokott elhelyezkedni?? Vagy ennek nincs állandó helye ?
  • TruckerDave
    Ez a kontúr csík a dds-ben hol szokott elhelyezkedni?? Vagy ennek nincs állandó helye ?
  • sipi80
    [IMG][/IMG]