47495
German Truck Simulator
-
#151 Én sem pedig 2 órán át kerestem:S -
DIESEL DOG #150 A remény hal meg utoljára... -
#149 :D ja, lehet. De nem valószínű sajnos :) -
#148 Ne legyetek ilyen pesszimisták, az is lehet, hogy megemberelik magukat az SCS munkatársai. :D -
#147 Inkább biztos. -
DIESEL DOG #146 Ja. Lehet hogy megint összecsapják... :S -
#145 ez olyan lesz mint az ETS.majd az év végén adják ki -
DIESEL DOG #144 Még hivatalos oldal sincs a játéknak... :( -
#143 Én semmi új infóról nem tudok. Lassan már legalább képek jöhetnének. :S -
#142 Sziasztok!
Semmi hír!?:S -
#141 Írtam egy mailt nekik, hátha sikerül. :D -
#140 Amúgy visszatérve a házigazdaságra...hiába van ez a szabályzat! 300 hsz-el láttam házigazdás topikot! ETS topiknak a házigazdája nincs 1 éves reges! te vagy..csak 500 HSZ-nincs....szerintem nyugodtan írhatsz a modiknak hogy HZ akarsz lenni! -
#139 az lenne a legfontosabb tényező!de én attól félek hogy ha 3 darabot csinálnak....és még idén!
Szerintem összecsapják az egészet!! -
#138 Na igen! -
#137 Azért az SCS színvonalához viszonyítva az ETS-nek nem is lett rossz a grafikája, inkább a játékélményre és a kidolgozottságra fektethetnének nagyobb hangsúlyt. -
#136 hát igen........................... -
#135 Szerintem ez úgy lenne jó ha európa feelingel csinálnának egy újat..de az lehetne realisztikusabb...jobb grafikával..ha gyenge a gépem veszek újat!(ez legyen a legkisebb gondom) csak lehetne végre fizetőkapu is!!
és lehetne már akkor valóságos...ahol hegy van ott az legyen ne 2-3 dom vagy síkság...de majd meglátjuk...de ha 3-at csinálnak akkor azsem lessz jó...mert ha összecsapják? -
DIESEL DOG #134 Várok Mindenkit szeretettel a topikomban: DIESEL DOG GARAGE -
DIESEL DOG #133 Olyan igazi vadnyugatos feeling jót tenne egy amcsi game-nek...:) -
#132 ha a 18 Fos-t folytatják akkor Amerikát is jobban meglehetne csinálni.....ott is vidéki utak meg kisfalucskák közben...az fain lenne :) -
DIESEL DOG #131 Elképzelhető egy EU-s vonalon folytatódó kamion szimulátor... -
#130 3 új kamionos játék? Az nem kevés egy évre. :D
Akkor lehet, hogy a 18 WoS sorozatot is folytatják, plusz kijön a German Truck Simulator, de akkor mi lehet a harmadik? :D -
#129 Az ETS javító csomagon még dolgoznak, közbejött ez-az, ami miatt félre kellett tenniük. Tartalmilag kész, de a DirectX render még nem, illetve még apró javítások vannak hátra, hamarosan kiadják.
Illetve a másik hír, hogy 3 (!) új kamionos játékot terveznek kiadni a 2009-es esztendőben. Ez miatt még bővítettek is a csapaton. Többet nem tudni a dologról.
-
#128 Gumikacsa azt mondta, hogy lehet, hogy ezt csinálják az ETS Anglia patch-e helyett, de nem 100%, hogy azt nem adják ki. -
#127 visszaolvasgattam a HSZ-eket! és én is várom! és ahogy írta Norby..remélem februárba lesznek képek..de tudom nem ide tartozik!
de az ETS eu patch??? azt megcsinálják vagy egy új játékot csinálnak helyette?? -
#126 Sajnos igen... :(
Na mindegy, amíg nincs házigazda, addig lehet írogatni modi topikba. xD -
#125 kezdődik... :P -
#124 Már legutóbb is írtuk, hogy 2009 nyarán valamikor. -
#123 mikor jön ki
-
#122 hát reméljük is!!! :D -
#121 Nem lesz ETS Angol Patch? Na mindegy, ha ez a játék jól sikerül nekik, akkor nem baj, kéne már egy rendes kamionszimulátor. Talán most összeraknak valami jót. :D
Ui.: Reméljük, hogy ez így is marad. :D
Nem kéne ebből is egy ETS Topik szintű borzadályt csinálnia a sok újregnek. :D
Na majd ha megválasztotok esetleg házigazdának az 500.-ik hsz. után, akkor rend lesz, az 100%. :D -
Solt #120 #118: Ez így mindjárt másképpen hangzik! :D Remélem tényleg tanulnak egy "kicsit" belőle...
#119: Igazából belőlem a sértődött gyerek beszélt! :D Java részt az én hibám a csalódásom, mert túl sokat vártam! :(
Ha a kuplung, G25 (nekem is ez van) kezelést, és a tükörnézetet megoldanák, már egy nagy lépés lenne. Ehhez jöhetne még a hangok, illetve a gyorsulás, lassulás normális belövése, és máris egy szavam nem lenne! Akkor azt mondanám, hogyha lassan is, de fejlődünk.
A fő gondom az, hogy nem ez az első, sem a második kamionos játékuk, és pont a fizika, élethűség terén nem látni javulást! Sőt! Kinézetre az égvilágon semmi bajom vele, ez lenne az utolsó amibe bele tudnék kötni... bár mondjuk azon kiakadok ahogy megfelezi az FPS-t némely helyen... :D
Igazából én az angol kiegészítő tekintetében pesszimista vagyok... ha csak területi bővítés, akkor nem sok értelmét látom... ebben az esetben tényleg inkább az új játékkal foglalkozzanak!
A másik dolog, amiért fel tudnám képelni őket, az a kommunikáció! Ez aztán tényleg nem kerülne pénzbe! Nem igaz, hogy nincs egy ember, aki 1-2-3 hetente kiírna valami hírt a honlapra, hogy mi a helyzet... Ilyen szinten én még nem láttam játékfejlesztőt, aki ennyire leszarta volna a vevőit! :S
Ui.: Ez kölcsönös... ;) Az ETS topik színvonala már kétségbe ejtő! :D -
#119 Ezzel a hsz-eddel csak félig-meddig értenék egyet.
Szerintem ez már azért elég közel volt az elfogadhatóhoz. Igaz, én nem vagyok kamionsofőr, de volt egy rövid pályafutásom, vezettem már szóló billencset is, és nyerges szerelvényt is. Ja, annyi, hogy azért a G-25 sokat dob az egésszen. Ja, és végig az alapgéppel mentem, semmi tuning, az még úgy aránylag nem gyorsul irreálisan.
Persze, így is megtaláltam a hibákat, elég rendesen, ami nekem a legfájóbb, hogymég mindig nem használ kuplungot, nem lehet kihasználni a G-25 váltóját, nem tudom a fényszórót külön kapcsolni, volt, hogy "elfelejtette", hogy kormányzok, hangok szarok, engem idegesít, hogy elvették a virtuális tuningolás lehetőségét, és még sok idegesítő kis apróság.
De azt hozzá kell tegyem, voltak jó kis újítások is, az árnyékok, köd, ilyenek. Bár, örülnék, ha végre dinamikus árnyékt tudnának készíteni, és a járműveknek is lenne normális árnyékuk. Bár ez elég lehetetlennek tűnik az SCS SOFTWARE keze alól...
Ui.: Jó látni, hogy itt még értelmes emberek vannak. :D
Ja, és nem tudom, mi igaz belőlle, de tudtommal az angol kieg lomtárba is került emiatt a játék miatt. (ne legyen igazam) -
#118 Nem a minőségéért kapott díjat (azért valóban nehéz lett volna), hanem a közúti teherfuvarozás népszerűsítéséér. Ami több okból is jól jöhet a későbbiekben:
-Egyrészt, kaptak némi komolyabb szakmai elismerést, talán így kicsit komolyabban veszik, amit csinálnak.
-Másrészt talán felfigyeltek rájuk a kamion gyártók, kamionos cégek, esetleg csurran cseppen egy kis támogatás, ez-az, több zseton, jobb játék (vagy bahamai nyaralás, ez a készítőkön múlik :D)
-Esetleg eszmét cserélnek kamion sofőrökkel, akik elmondják, mit kellene másképp, és talán halgatnak is rájuk.
Mondjuk nyáron kiderül. -
#117 Reméljük, hogy meg is csinálják, nem csak mondják. :D :P -
#116 na végre valami jó kis infó.........így legyen -
#115 nem ám hogy az angol patchről beszélnének az ETS-hez :D XD -
#114 Ámen! -
#113 Gamestar:
German Truck Simulator - Nyári kamionos ámokfutás
Nyáron érkezik az Euro Truck Simulator „vérfrissített” változata, melyben Németország áruforgalmát kell ellátnunk.
bazsowicz, 2008. december 28., 15:18
Címkék: german truck, szimulátor, kamion, euro truck
Jövő nyáron bemutatkozik az SCS Software fejlesztésében készülő German Truck Simulator, hivatalos bejelentésére még novemberben került sor. Az idén megjelent Euro Truck Simulator keretében a kamionok szerelmesei bejárhatták teljes Európát, közreműködésükkel mindenhova időben befutott a megrendelt portéka, néhány kellemetlen tényezőtől eltekintve egészen fogyasztható állapotba hozták a szimulátort, igazán problémás részét az unalmas, szó szerint lapos városok és a kihagyott lehetőségek tömkelege jelentették. Valamivel több, mint fél éven belül újra belehuppanhatunk a több tonnás vasszörnyetegek vezetőfülkéjébe, igaz nevéből adódóan a German Truck Simulator kifejezetten Németország árufuvarozási útvonalaira, csomópontjaira koncentrál. A fejlesztők részletesebb városokat, környezetet, vidékeket ígérnek és szeretnék élettel feltölteni a szellemvárosokat idéző milliós ipari központokat. Nyolckerekűeket is érintve: számtalan beépítésre várakozó, új tulajdonságról beszélnek. Talán beváltják a hivatásos sofőrök kívánságait és minden apróságot beépítenek játékukba. -
#112 akkor a Valusoft a kiadó :)
Tök mind1 mert mind a kettő létezik és valamelyik a készitő,és valamelyik a kiadó.Am. gondotlam hogy elrontottam...ezt sose tudom megjegyezni hogy SCS Soft...de köszike hogy kijavítotál :)