47495
German Truck Simulator
-
#191 A bolt polcárol..
#188:Köszi,benéztem.. :S -
#190 A fórumon nincs warez, ha már házigazda lennék, ezt a hozzászólást törölném, így valószínűleg a modik fogják. -
sebokmark #189 honnan lehet majd leszedni
ha valaki tudja majd irjon privibe linket -
#188 Nem 03. 15. a kiadási dátuma, hanem 04. 15. :P Vagyis még 1 hónap... :( -
#187 Ma adják ki,nem? -
#186 Akkor rájöttek, hogy hülyeség lenne csak külön kiadni. :D -
DIESEL DOG #185 Ez egy igen pozitív hír. Így már teljesen más ez a dolog! :) -
#184 Legfrissebb hírek szerint 2 verzió lesz az angol patch-ből.
Az első verzió, a dobozos, ahol a játékot már javítással együtt vehetjük meg, plusz ajándékba kapjuk a Transport Manager című játékot. Ez jelenik meg gold edítion címszó alatt, ezt elsősorban azoknak szánják, akiknek még nincs meg az alapjáték.
A másik verzió, ami a netről letölthető javítás lesz, ezt az alap játékra telepítve ugyanazt a verziót kapjuk, mint amit a dobozosba kapnánk.
-
#183 Nekik is meg kell élni valamiből, csak nem tudják, hogy hol van a pofátlanság határa... Egyszer már eljátszották ezt, hogy a Haulin'-t újra kiadták American Long Haul néven, 3 új kaimonnal és 3 új várossal, ezen kívül nem változtattak rajta. -
DIESEL DOG #182 OFF
Vigyék a fenébe az ETS patchet... Méghogy pénzért Gold Edition formában kiadni. Ekkora pofátlanságot...
ON -
#181 Most kiadják az ETS patchet,sztem utánna koncentrálnak erre. -
#180 Jaja:D -
#179 akkor még mindig, kíváncsian, türelmetlenül: várunk! :D -
#178 Semmi!:( -
#177 Remélem majd a GTS-ben azért odafigyelnek, és nem ártana ha megkérdeznének pár hivatásos sofőrt európáról, a közlekedésről stb....
Amúgy képekről még semmi hír???? én még nem találtam! -
DIESEL DOG #176 Meg nincs annyi láthatatlan fal mint néhány ETS-es EU-s térképben. Pl: ma reggel leszedtem egy EU mapot, amiben sok új út volt de fél óra után meguntam hogy lépten nyomon belebotlottam egy-egy láthatatlan falba... -
#175 Haulinnál sztem nem jobb. :P Haulinba szebb és EU-sabb térképeket lehet csinálni. :D -
Solt #174 Azoknál tényleg jobb! :) -
#173 nekem jobban bejön mint a Haulin vagy a PttM!!
de tény hogy lehetne jobb! :D -
Solt #172 Az eddigi legjobb kamionos JÁTÉK! :) Szimulátornak még csak véletlenül sem nevezhető... még sok-sok jó indulattal sem! :) -
#171 Végülis mindenkinek más a véleménye, meg az sem mindegy, hogy melyik oldalát nézzük, de szerintem azért az ETS nem lett az egyik eddigi legjobb kamionszimulátor. -
#170 ETS-nél is tele voltunk reményekkel!! hátha lesz ez, hátha lesz az! de aztán nem lett valami sok minden azokból a reménykedésekből...de tény hogy az egyik legjobban sikerült kamionos szimulátor...eddig! -
#169 sztem ha van akkor megosszák a topikkal :) -
#168 Semmi hír??:( -
#167 Nembaj reménykedünk:D -
#166 Szerintem mindenki bírná. :D -
#165 kár! pedig úgy birnám!:) -
#164 Biztosan nem. -
#163 Amúgy ebben szerintetek lesz Multi?
Mert én azt hallotam lehet rólla szó... -
#162 Sztem tavasz végéig nemfognak nagyon híreket adni...Ha szeptemberben adják ezt is ki,akk vanmég idő....
Amugy én elégedett lennék azzal is,ha anyit változtatnának a játék teljesitményen(beleértve AI-mozgás,kidolgozottság),grafika,mint a long haul utáni ETS-en.Mert ott azért csináltak vmit!Merthogy a Convoy-Haulin-LongHaul között kb semmi nemvolt...
Türelem emberek...
Egyébként gázpedállal nemlő anyira ki a kamion egyik gameban sem...Égyébkéntmeg billentyűzet/előre nyil padlogáznak számit eleve..
Irányitást csinálnák meg...mert egérrel pl katasztrofa ETS-nél.
Am ha uj kamionos hírt akartok,akk márciustol jon a Truck simulator 2009 honlapja.. -
#161 Majd nyáron x napon kiadják x időben azt előtte 1 percel mutatnak róla képet ugye? -
#160 Dél-Amerika.
Off:
Tehenekkel meg postakocsikkal kell szálítani!xD -
#159 Legalább az elkészült részről 1-2kép.Mondjuk 1 kamion+1 térkép. -
#158 Adhatnának már valami hírt! -
#157 hát lehet hogy csak az utcsó pillanatokban adnak képeket :S -
#156 Üdv mindenkinek! Én is csatlakozom a topichoz!:P -
#155 Írtak egy közleményt hogy valamikor majd kiadják. :P
Eddig többet nem nagyon tudunk, de a nagyobb honlapok (trucksims forum, truckpol) se. -
#154 Hát nem tudom:S -
#153 pedig novemberben jelentették be!! 4 hónap alatt csak csináltak valamit!! vagy tévedek?:S -
#152 Még mindig nincs semmi új hír, se a rondomedia, se az SCS honlapján. :(