47495
German Truck Simulator
  • TopGun
    Szerintem naponta tobbszor is de legalabbis naponta egyszer, at kellene nezni az uj hozzaszolasokat, es azonnal figyelmeztetes nekul torolni a rendbontok hozzaszolasait, linkelni oket a moderator topicba, min. 1 honap tiltasra.
  • DIESEL DOG #310
    Tudom sikerült újra megtalálnom! :D

Sok mindent megpróbáltam én már az ETS topikkal kapcsolatban, és semmi eredményre nem vezetett...
  • gumikacsa
    Sajnos, félek, hogy nem. Oda is, ide is egy erőskezű moderátor kellene.
  • akos
    Üdv mindenkinek!!! Látom már megjelent néhány kép a játékról. Kép alapján igéretesnek tűnik, de egy olyan rossz érzésem van, hogy ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja, de reméljük a legjobbakat...

#290: Kedves Diesel Dog ETS topicot nem törölték, mivel ha keresőbe beírod, rájöhetsz, hogy még üzemel, de már nagyon rájuk férne egy kis zárás, mert ismét balhéznak... Már eléggé unalmasak, ezért én is csak ritkán nézek fel... Talán itt nyugisabb lesz a helyzet, mint ETS topicban.
  • gumikacsa
    Várjuk ki a végét. Elég hosszú lenne itt a lista, ha elkezdenénk sorolni, miket igért már az scs, hogy jobban fogyjon a játék, amiből aztán nem lett semmi... (csak egy példa, hogy az ets-hez a kelet európai kiegészítő is be volt ígérve, és abból sem lett, és már nem is lesz semmi...)
  • AudiQuattro
    2010 ben fog akk? Annakis avégén :S akk nyugdíjas leszek már. XD De végre lesz ujitás.
  • LTomi
    Tényleg, csak nem olastam el a válaszlevél végét. :D
  • gumikacsa
    igen, azt írja, hogy felvettek emberkét, aki kimondottan a fizikával foglalkozik, DE ez még a gts-ban nem fog megmutatkozni
  • LTomi
    Kimaradt az előző hsz-ből: Írtam én is egy mailt az SCS-nek, pár tanáccsal, majd bemásolom ha válaszolnak (hétvégén mondjuk nem nagyon fognak).
  • LTomi
    Ha a válaszlevél nem csak üres marketingszöveg, akkor nagyon jót jelent. (Aki nem tud angolul: Válaszlevél tartalma kb. annyi, hogy most először vettek fel olyan programozókat, akik kifejezetten a fizikával foglalkoznak.)

A #301-ben pedig köszönik a hasznos illetve kevésbé hasznos segítséget a hangokhoz és azt mondják, hogy a GTS hangjai sokkal jobbak lesznek mint az előző játékaiké.
  • gumikacsa
    szintén truckpol, a hangokról:

Thanks to everybody who suggested tips on recording sounds. Well honestly, there were not so many useful tips in the end, I was hoping for better from the TruckPol band ;-). But I appreciate your guys trying to help.

Anyway, we now have recording sessions set up for most major trucks, so unless something really bad happens (you never know), German Truck should sound much better than our older games.

Sabre

• gumikacsa
    Truckpolról, a fizikáról van szó:

My e-mail to Pavel:

Hi Pavel,

I'm a member of the Official TruckPol Forums and would like to ask you a few things about the upcoming German Truck Simulator.

First of all, are you - SCS - going to enhance the truck physics to how a real-life truck physics are. Obviously, no company can achieve real-life physics, but it would be fantastic to achieve the best physics you can possibly achieve.

I hear you're recording real-life truck sounds from various truck manufactures. That's fantastic news. I can't wait to hear them, but as I said above, it would be extraordinary if the physics were just as good as the new real-life truck sounds being incorporated into the game.

Hope you hear from you soon,
    Kevin.

Reply from Pavel:

Hello Kevin,

We have started a long-term internal project at SCS to improve the physics in our games. For the fist time in 10 years of making driving games, we are now employing a guy dedicated solely to work on physics - and we picked a really solid programmer with PhD in physics, somebody who really understands this down to the elemental level. But as I wrote it's a plan with long-term outlook, we are not sure if the new physics code will appear in the initial release of German Truck Simulator, though surely any fruits of this labor will show up sooner or later.

Best regards,

Pavel Sebor
    SCS Software

• szabensz
    és milyen városok lesznek?
  • szabensz
    szevasztok hány és milyen kamion lesz benne?
  • gumikacsa
    20 német város
  • LTomi
    Hát a pálya mérete lehet, hogy nagy lesz, de ha csak annyi város lesz, mint a borítón (a logóban lévő német térképen a sárga pontok), akkor nem lesz túl izgalmas. :( Plusz az eddigi képeken csak autópálya van...
  • 94mike
    Gts el aztis lehetne csinálni, hogy jobb legyen,ne olyan ratyi mint ets,
    élethűbb és nagyobb európa mapp,élethűbb távolsággal,élethűbb út,Ai autok&kamionok szebben legyenek meg csinálva& normálisan közlekedjenek,benzikutak jobbak,több bundásut(tehát normális közűt,a gyári mapba csak pályavan...)esettleg Bdf&tandem szerelvények,mert nemcsak a nyerges létezik a világon!!!
  • LTomi
    Szerintem a meglévő low polys modelleken már sajnos nem nagyon fognak változtatni (max ha megszerzik rájuk a licenszet), viszont ha minden új kamion (reméljük lesz több új is, ahogy mondták :D) olyan szintű lesz, mint a képeken a MAN, akkor azért örülhetünk.
  • DIESEL DOG #293
    A GTS-el kapcsolatban nekem csak egy elvárásom lenne. Az AI autók, kamionok, belseje és külseje ne legyen már annyira low poly hogy közelről nézve merő kockás az egész...

A kamionok irányításról is jó lenne ha gondoskodnának. Még a patchelt ETS-ben is ide oda kúszik a gép... :S
  • nenus
    találd ki miért törölték...a sok birka miatt.de ne itt offoljunk...

dog:thx :)
  • russh12
    reggelt!
    miért törölték ets-tpikot:O:O????????? lesz másik vagy valmi??:O valaki világosítson má fel :O:S
  • DIESEL DOG #290
    Úgy néz ki igen. Nem az én hibám... vagy ha mégis akkor vessetek rám követ...
  • belisz
    Te Dog! ETS topikot tényleg törölték?? (mer akkor YEAH!!!)
  • DIESEL DOG #288
    A #245-ös HSZ-ben van egy link és ott vannak képek. Van egy fülke nézetes kép ahol én kiszúrtam egy Opel Astra szgk-t, konkrétan egy fehéret...
  • nenus
    az AI az ugyan az nem?
  • DIESEL DOG #286
    Látszik hogy régen voltam erre felé. Tehát ez egy kiegészítő lesz az ETS-hez. Végülis a képek alapján nem lehet rossz. Új, szebb AI autók, új vezethető kamionok, talán mintha egy kicsit szebb lenne a táj is. Na majd meglátjuk mi lesz ebből...

Nekem egyelőre tetszik a dolog...
  • R420
    kösz belisz
  • LTomi
    Kicsit lemaradtam. Szóval ETS addon lesz... Hát ennél azért többet vártam de a képek egész jók.
  • belisz
    18.11.2009
  • Laci97
    ja értem kössz
  • R420
    csak mondtam én sem tudom mikor adják
  • hungaryws
    tudom
  • R420
    Ki se adtaák még
  • hungaryws
    sehonnan
  • Laci97
    sziasztok honnan tudom megszerezni a játékot???
  • Szobi30
    de úgy volt...megnéztem a korábbi híreket...németes vok pár szót értettem belőle és az volt írva benne hogy minden kamionnak saját motorhangja lesz az igazi alapján...és hogy igazi sofőrök véleménye szerint fogják megcsinálni...
    kezdhetnék mondjuk azzal hogy póttal ne menjen úgy a szekér mint szólóban és hogy parton visza kelljen váltani meg ilyenek...de szerintem ezek egyenlőre még álmok...:S
  • vajo
    De nem úgy volt hogy tartalmaz majd DAF illetve Iveco-t is és minden kamionnak más lesz a hangja, illetve ehhez hasonlók!
  • R420
    nem tom
  • 94mike
    ugy nézekki?:)xd
  • R420
    most is az vagy nem?