47495
German Truck Simulator
-
Volvo FH #351 Cső azt szeretném meg kérdezni hogy a Euro Truck gold edition az ugyan az mint a euro truck 2009?? elöre is köszi -
#350 Tegnapra!
2008 11 18,the steve - 1st -
steve0123 #349 halika! mikora várhato a megjelenés! nagyon tetszenek rolla a képek! köszi elöre is válaszotokat! -
#348 majd jönnek ideis offolni,és akk kb 1 nap alatt meglesz. -
#347 Jól néz ki, de amíg nincs házigazda, addig modi kell a kirakásához. Házigazdát meg csak 500 hsz után lehet választani. -
#346 Azt gondoltam, hogy nem a gts-ben csináltad, de azt hittem a neten találtad valahol.
Új fizika itt még nem lesz, azt írták, a gts-ban még nem fog változni, csak a következő játékaikban. -
#345 ETS-be csináltam a képet, mivel még nincs GTS...
De ha abból indulunk ki, h a GTS az ETS kiegészítője lesz, kvázi a játék alapja/motorja/kinézete ugyan az lesz, csak új térkép lesz, új környezet, új alap kamionok és remélhetőleg új fizika, Ai, azért mégiscsak egy kibővített ETS lesz... -
#344 Alapkép sztem ets. -
#343 Ez a banner jobb. Az alap kép fake, vagy honnan van? -
#342 Összedobtam egy magyar bannert, ha jónak találjátok akkor lehetne ez a topik bannere...
#338:
Maximálisan egyet értek veled, csak meg kell nézni, h semmibe veszi a moderátorok döntését, és nem hogy elgondolkodna a viselkedésén inkább csinál magának egy 10. alreget! Szánalmas...
Mert ha még jogtalanul kapja akkor azt mondom oké, de jogosan lett kitiltva, erre nem visszajön egy újabb alregel, mintha mise történt volna! -
#341 intézkedtem. -
#340 Akk csinálj egy normálisat,ezt nem ide kéne irni,hanem a modi topikba cselekedni. -
#339 kitehetnénk mi is bannernak hogy addig is legyen ott valami... -
#338 Vajon miért? Az ets-topic szétbombázásának, egyik legfőbb oka vagy, ne várd, hogy itt szívesen látunk... (én legalábbis nem) -
#337 contrecast(conti) de mostani nickem a vajo, de bannolták. -
#336 Nemazért,de milyen nickel kezdtél?ez elég ujreg. -
#335 ne is. úgy is jönnek majd az újregek a láma kérdéseikkel, és akkor már megint kezdődik az ami ets topikban.
De szerintem egy próbát megér, meg a játék is jó lesz! -
#334 Ne álmodozz. -
#333 ték
Ez a topik lehetne olyan, mint anno PttM volt ;| -
#332 hát igen, ha már odaadják valakinek a linszenszet, akkor azt is elvárják, hogy a kamionjuk olyan legyen mint a valóságban, és ha ezt látja a többi gyártó is hogy 2 liszensz már megvan, akkor talán ők is beadják a derekukat! -
#331 Sajnos ez így van.
Ámde mégis azt kell mondanom, ha egy kicsit nyugisan vezetni akarok, mindig az Scs legújabb játékát töltöm be. Sajnos nincs más, illetve ami van, azok még az Scs játékainál is sokkal rosszabbak.
Nekem az ETS már eléggé bejött, az alap kamionnal, tuning nélkül, kormánnyal nagyon is tűrhető, a graf pedig egyre szebb.
Most, el tudom képzelni, hogy lesznek pozitív változások (Ha még nem is a most megjelenő két játékban), mert az ets-t látva elkezdték mások is tolni az Scs szekerét. Nem véletlen a kamionok licensze, ilyet olcsókategóriás játékba nem szoktak, mert nem éri meg; ha minden igaz, lecserélik a hangokat, amik élethűbbek lesznek; szerkesztőprogram, amivel a saját modelljeidet tudod importálni... és ezek már most a GTS-ban.
Ami viszont szerintem a legfontosabb, hogy ha a hír igaz, felvettek egy embert aki kimondottan a fizikával foglalkozik, hogy minél közelebb kerüljön a játék a szimulációhoz. Úgyhogy talán az Scs 2010-es kamionos játéka talán eléri azt a szintet, amit elvárunk. -
#330 ez szerintem egy nagyon jó hír...remélem hamarosan kapunk képeket a DAF-okról is :D
#327: ez is remek lenne de szerintem etől a játéktól se várjunk csodát...messze van még az h élethű kamionszimulátort csináljanak:( -
#329 IVECO kellene de nagyon. -
#328 Valaki tudna felrakni képet térképről? -
#327 Illetve még annyi, h én ezekre leszek majd még nagyon kíváncsi:
"...The German Truck Simulator offers the player a huge road network that leads him across Germany. In this road there are about 20 cities in the country depicted in detail...
...the German truck simulator will also also include an editor, which allows using all the modding fans create their own in-game objects and integrate them into the game. ..."
Vagyis az óriási úthálózatra (remélem sokkal nagyobb lesz a távolság a városok közt mint ETS-be, vagyis reálisabb), a részletesen kidolgozott környezetre, és a modderek számára készített szerkesztőre, amivel lehet majd módolni a játékot, vagyis, h mennyire lesz jobb mint az ETS-be lévő térképszerkesztő! -
#326 Jó hír, remélem, a többit is megpróbálják licenszelni. -
#325 Így van, a rondomedia oldalán szereplő banner is erről árulkodik...
-
#324 Most találtam egy hírt.
A Román nyelvű szöveget most nem másolom be, de sikerült lefordítanom.
Arról szól hogy az SCS Software bejelentette, hogy szereztek licenszt a MAN, illetve DAF kamionokra, így ezek benne lesznek.
Ez szerintem jó hír :)
-
#323 Még nem, lehet, hogy nem ment el a mail, megpróbálom majd még egyszer elküldeni. -
vajo #322 na? már jött válasz? -
#321 Írtam nekik, de még nem válaszoltak. Biztos sok mailt kapnak, beletelhet egy kis időbe amíg mindet elolvassák és válaszolgatnak. :D -
#320 ütős játéknak tünik, de csak MAN-ok lesznek benne??semmi más?? -
#319 neked válaszoltak az e-mailodra amit írtál nekik???csak mert írtad még a múlthéten vagy nem tom mikor hogy írtákl nekik...:D -
#318 Kár, hogy nem angol, úgy legalább érteném. :D Na nembaj, majd megoldom. :P -
#317 hát...én nem sokat értettem belőle de azért annak örülök h meg fog jelenni nov 18-án...(remélem nem fog annyit csúszni mint az ETS patch...
engem meg a DAF érdekelne még... :D -
vajo #316 Kössz!
Már csak az Iveco érdekelne majd nagyon :D -
#315 Megjelent egy újabb cikk a GTS-ről, amibe leírják, h a megjelenési dátum (még mindig) nov. 18-a, és a várható ára pedig 29.99€ lesz... -
akos #314 Ahogy mondod... És igazad van, tényleg ne itt tárgyaljuk meg, és bocsi, hogy felhoztam a témát... :) -
#313 Na igen, ETS topik az SG szégyene, mert minden láma oda megy, de ezt ne itt tárgyaljuk ki. -
akos #312 Nem a te hibád, hogy sok idióta jött ETS topicba, azok születésüktől fogva ilyen majmok, és azokból ezt a paraszt viselkedést ha akarnád sem tudnád belőlük még kiverni sem... Habár szerintem lehet hogy jobb lenne ETS top. zárása, mert folyton csak balhéznak. Pl: most is... :(