47495
German Truck Simulator
-
nenus #391 segítenék én is...de emlékszel hogy mi volt amikor csináltuk a bepet?senki nem tudta hogy mi van... -
#390 nincenek newsok?:S -
#389 én is segítenék akkor... :D -
#388 Köszönöm! -
nenus #387 hát ha meg is csinálod akkor remélem nem úgy mint etsben hogy csinálsz 10 mapot abbol egyik sincs befejezve -
#386 én akkor tudnék segíteni ha könnyü lenne a moder...majd meglátjuk milyen lesz:) -
#385 én segítenék az biztos :D -
vajo #384 én megcsinálnám DE NEM egyedül! Max ha van pár ember aki segít! -
#383 System requirements:
Athlon®- / Pentium®- oder vergleichbarer Prozessor mit 2,4 GHz, Windows® XP/Vista, 1 GB RAM, 128 MB 3D-Grafikkarte ab GeForce 4 (außer MX) oder ATI 8500 und besser, 16-Bit-Soundkarte, DVD-Laufwerk, DirectX 9.0c / DirectX 10 kompatible Hardware Athlon ® - / Pentium ® - or a comparable processor at 2.4 GHz, Windows ® XP / Vista, 1 GB RAM, 128 MB 3D graphics card from GeForce 4 (except MX) or ATI Radeon 8500 and higher, 16-bit sound card DVD-ROM drive, DirectX 9.0c / DirectX 10 compatible hardware
Szal nem kell neki egy paksi erőmű... -
#382 Sziasztok! Örömmel látom hogy "hamarosan" megjelenik:) A gépigényekről tudtok valamit? -
#381 Így van. -
#380 Ha akkorák lesznek a távok, mint az ets-ben, akkor az teljesen rendben van. Főleg ha azt vesszük, hogy az már nem egész Európa lesz, hanem "csak" egy ország.. -
nenus #379 2 hét?nemár :D -
#378 Én sajnos tartok attól, h nem változtanak az ETS térképen olyan szempontból, h nem lesz reális a távolság a valósághoz képest, vagyis 5-6 perc egy táv a városok közt...
Kíváncsi leszek én arra a "hatalmas" úthálózatra, amit beígértek! Csak nem lesz olyan mint az ETS-be lévő Németo.!
A másik ami érdekelne, h, h fogják megoldani a módolást, h a térképet vajon lehet-e bővíteni, vagy csak lecserélni lehet majd, ha vki épp ne adj isten megakarja majd csinálni belőle a HTS-t... -
DIESEL DOG #377 Viszont ha nagyon ragaszkodnának az abszolút reális távokhoz, időhöz, stb, akkor pl. Németországból Olaszországba 2 hétig szállítanánk. Képtelenség lenne annyit a gép előtt ülni... más az ha az ember a való életben csinálja... -
#376 Ha lenne vonat, akkor az is csak olyan lenne, mint az ETS-ben a komp... Rámennél, pörgetne x órát és arrébb tenne 100 km-el. -
nenus #375 nekem ami teccene (és ez egy 2009 év végi játéktól nem nagy elvárás) hogy azért valami a látszódjon akkor is a visszapillantó tükörben amikor külső nézetben van az ember.meg azért kisebb mozgásokat végezhetne a sofőr..pl sebeséget vált meg ilyenek.meg vonatos utazás meg kombinális (konténeres) szállítmányozás is jó lenne,hogy oda viszed a telepre a konténert és leszedik rólad...de sajna az scs-töl ilyet soha nem fogunk kapni :( -
#374 Mint ahogyan azt már említettem az extreme trucker topikban, az scs nem szokott késni. Max annyi, hogy a hazai kiadó később adja ki 1-2 héttel. Illetve ha jól gondolom, demo nem lesz, csak jóval a dobozos verzió után. -
#373 szerintem ezzel is csak 2010-ben fogunk játszani de remélem nem. bár pár darab kép jól jönne :) -
#372 :D -
vajo #371 mind1 mi lesz benne...csak képeket mutassanak mááár :D -
#370 Arról nem adtak hírt hogy lesznek-e benne forgózsámolyos pótok , mer az nagyon f*sza lenne. -
#369 de lesz benne DAF is... :D megkapták rá a licenc-t...:D -
#368 Az úgy lesz, hogy TGX-ből lesz a,b,c osztály és ott a három új kamion -
#367 de ha 3 új kamion lesz benne akkor az a kérdéses h hogyan gondolják három új típus vagy 3 új darab...mert 2 TGX-ről már kaptunk képet és ha 3 darabra gondolnak akkor az azt jelentené hogy 1 db daf lesz csak benne:(
ha viszont 3 új fajta akkor nagy valószínűséggel az egyes fajtákból úgyszintén 3-3 lesz és akkor gondolom lesz iveco is(remélem h a második változat a nyerő :D
a trailerekről pedig annyit h remélem h nem meginn ilyen rába pótok lesznek 3 tengelyes kivitelbe...:) -
vajo #366 képeket nem akarnak kiadni?? -
DIESEL DOG #365 Köszi! :) -
#364 Olvasd el ezt... -
DIESEL DOG #363 Akkor már csak türelmesen kell várnunk. Egyébként idehaza lehet majd kapni eredetiben mint az ETS-t? -
#362 Újabb hírek a GTS háza tájáról:
"... The release date for the German Truck Simulator is already fixed. Two months remain for the programmer nor to optimize the gameplay. "Although we still have several weeks to get the game this fall in Germany on the market, are all working very hard on the German truck simulator. We have three brand new trucks for this game and created many new types of cargo vehicles trailers."
"The route map is pretty much done, but there are a number of improvements before we are satisfied and the game can be released," said Pavel Sebor by SCS Software...."
Vagyis a játékot a megjelenésig már csak optimalizálják, ill. kisebb nagyobb fejlesztések vannak már csak hátra. A térkép nagyjából elkészült és ami engem meglepett, h azt írják, h három új kamion lesz benne, ill. számos új típusú trailer (fuvar)! -
#361 jobban várom ezt mint anno az ETS-t pedig szinte ugyanaz :D -
#360 Újabb ets?:DDD -
#359 na végre 1 jó hír (Y)
ezzaz :P -
#358 ahha
és ebből következik h lesz DAF interrior ami tényleg olyan mint az igazi(legalábbis hasonlít rá:E) -
#357 Most lesz benne DAF-is ?? -
#356 az király...igazán adhatnának már képeket a DAF-ról is hogy mien lesz...:D
egyébként szerintem tehtnének bele pár új pótot is amik jobban fedik a valóságot mint az ETS-es pótok...(azok olyanok mintha rábapótkocsik lennének 3 tengellyel :D)tehetnének bele rolóponyvás pótot még ha licenc nékül is...
és ha az iveco-t is beleraknák...akkor én nem is vágynák egyenlőre jobbra... :D(mármint kamionok terén)
off:
láttátok egyébként az extreme truck simulatorrol a vidit? nekem tetszik :D -
#355 Nem rég írtam egy e-mailt a Rondomedia-nak, hogy lesz-e IVECO és hogy szerintem nagyon jó lenne.
Ők vissza írtak hogy küldjek képeket az új Stralisról, én küldtem is 14 vagy 15 képet, majd megint visszaírtak hogy továbbították a fejlesztőknek és mindent megtesznek. Küldtek telefon és FAX számokat hogy ott el tudom érni őket. :D -
Truckerfan #354 Iveco is lesz benne? vagy csak +man és daf ? -
#353 mennyél ETS topicba! semmi köze nincsen ehhez...az már úgyis "el van fajulva" és ott már megszokottak az ilyen kérdések...éppen emiatt nem szoktam írni abba a topicba, megnézem röhögök egy jót és ennyi!
és legyélszíves itt nem offolni! -
Volvo FH #352 jah és még azt szeretném megkérdezni hogy le lehet -e már tölteni valahonann?