47495
German Truck Simulator
-
#431 Te? -
vajo #430 átveszem :D -
DIESEL DOG #429 Hát ha valaki azt mondaná hogy átveszi az ETS topikot, akkor vihogva adnám át. -
#428 Egyébként erről a játékról nincsenek még előzetes képek/videók mint az extreme truckerről volt? -
#427 itt is hamarosan meglesz az 500 HSZ akkor pedig itt is lehet majd HG-t választani...:D
egyenlőre szerintem bárki szívesen elvállalná(én is)...de mihelyt megjelenik a játék sok lesz a láma, viták+sokat kell foglalkozni a rendbentartással...(de neked sztem nem kell ezt mondani, csoda h bírod am az ETS topicot:) -
#426 Tudom -
DIESEL DOG #425 HG dolgot nem ajánlom egy ilyen topikba... :D gondolom tudod hogy miért. :) -
#424 Ott el sem sikerült jutni odáig,hogy legyen HG:) Én írtam mailt,de nem történt semmi. De mostmár nem is bánom,van jobb dolgom is,mint ott fegyelmezni -
vajo #423 még jó hogy nem tudom annak a topiknak a linkjét...de ez van.
SG-nek ez az 1 baja. a HG nem tudja vezetni a topikját. -
#422 Extreme trucker fórum már erre a sorsra jutott.. -
Blum #421 Az ETS bagázs ide jön majd át. 2 hónap nem fog eltelni,ugyanaz lesz,mint ETS topikban. :( -
#420 megjelenik a játék, 1 napon belül 50en kérnének majd linket, mi leírjuk h tilos a warez és ők fel lesznek háborodva h miért nem tudunk adni 1 linket...ez az án meglátásom...és utána szépen átfárad ide ETS topicból mindenki :S :( -
#419 Üdvözletem!
Várjuk, várjuk a játékot, ám nekem az a meglátásom, hogy egy hónap se kell, és a tizenegykéthárom évesek játszótere lesz a topic. Kár, pedig ilyen jó kis közösség maradhatna. -
nenus #418 © robertino11-nek ment...bocs
-
nenus #417 nézd már meg mi van kiírva ennek a jobb alsó sarkába.... -
robertino11 #416 valaki tudna nekem egy oldalt mondani ahonnan ezt le lehet tölteni?(NEM DEMO-T KÉREK!!)
Előre is kösz! -
#415 Látom ez már ittis megy... -
Blum #414 Az is igaz... -
#413 minek írogassunk, ha nincs semmi hír? -
Blum #412 Látom itt is nagy az élet.... -
#411 Kösz! -
vajo #410 -
#409 hol az 500HSZ? -
#408 elvileg ez csak egy fan oldal, nem a hivatalos. -
#407 Reméljük gyakrabban fogják frissíteni, mint az ETS honlapját és készítenek angol változatot. :D De ez is előrelépés. -
hungaryws #406 köszi -
#405 na ezt hiányoltam -
vajo #404 http://germantrucksimulator.de/ -
#403 megnyomod fenn h fórum és akkor elméletileg ki kéne tegyen a fórum főoldalra... -
#402 Meg még sok más. Valaki meg tudja mondani hogy bejelentkezés után miért egyből ebbe a topikba hoz?Így nem tudok máshová írni. -
#401 Hát az jó lenne meg egy szintező. -
#400 Meg amin még lehetene javítani az hogy legyen csak sima helyzetjelző. -
#399 A lényeg hogy kéne valami jobb 5000Ft-ért. -
#398 de lehet.csak a mappokban nem.a traficot kell átírni:) -
#397 Nem tudom láttátok-e.
Forrás: kamionszim.hu
Ehhez nem fűznék semmit, esetleg, hogy szerintem hülyítenek minket...
(Ez nem rég még truck simulartor 2009 néven készült.)
-
DIESEL DOG #396 Na igen. Hiányzik belőle az élet... -
#395 remélem lehet emelni a forgalmat mert az ets-be igen kevéske, és nincsenek dugok. meg annak is örülnék ha lenne benne valami útépítés, meg balesetek... -
#394 sok sikert hozzá! egyébként én biztosan fogok mapot csinálni ugyhogy majd lehet segíteni (ha akartok):P -
vajo #393 de én nem érek mostan rá ilyenekre!
GTS-be se rögtön kezdeném el. Majd ha lesz időm...főleg félév kor lesz pár vizsgám. Azokra tanulok inkább mint hogy egy jövőmet nem meghatározó témával jobban foglalkozzak.
-
#392 Remélem valami nagyot terveznek az ETS legnagyobb hibája a forgalomirányítás miért nem lehet olyat bele tenni mint a Cobra 11 Nitro-ba. Nem?