47495
German Truck Simulator
  • RS
    Te?
  • vajo
    átveszem :D
  • DIESEL DOG #429
    Hát ha valaki azt mondaná hogy átveszi az ETS topikot, akkor vihogva adnám át.
  • greg benz
    Egyébként erről a játékról nincsenek még előzetes képek/videók mint az extreme truckerről volt?
  • Szobi30
    itt is hamarosan meglesz az 500 HSZ akkor pedig itt is lehet majd HG-t választani...:D
    egyenlőre szerintem bárki szívesen elvállalná(én is)...de mihelyt megjelenik a játék sok lesz a láma, viták+sokat kell foglalkozni a rendbentartással...(de neked sztem nem kell ezt mondani, csoda h bírod am az ETS topicot:)
  • greg benz
    Tudom
  • DIESEL DOG #425
    HG dolgot nem ajánlom egy ilyen topikba... :D gondolom tudod hogy miért. :)
  • greg benz
    Ott el sem sikerült jutni odáig,hogy legyen HG:) Én írtam mailt,de nem történt semmi. De mostmár nem is bánom,van jobb dolgom is,mint ott fegyelmezni
  • vajo
    még jó hogy nem tudom annak a topiknak a linkjét...de ez van.
    SG-nek ez az 1 baja. a HG nem tudja vezetni a topikját.
  • greg benz
    Extreme trucker fórum már erre a sorsra jutott..
  • Blum
    Az ETS bagázs ide jön majd át. 2 hónap nem fog eltelni,ugyanaz lesz,mint ETS topikban. :(
  • Szobi30
    megjelenik a játék, 1 napon belül 50en kérnének majd linket, mi leírjuk h tilos a warez és ők fel lesznek háborodva h miért nem tudunk adni 1 linket...ez az án meglátásom...és utána szépen átfárad ide ETS topicból mindenki :S :(
  • Kbalazs912
    Üdvözletem!

Várjuk, várjuk a játékot, ám nekem az a meglátásom, hogy egy hónap se kell, és a tizenegykéthárom évesek játszótere lesz a topic. Kár, pedig ilyen jó kis közösség maradhatna.
  • nenus
    © robertino11-nek ment...bocs

• nenus
    nézd már meg mi van kiírva ennek a jobb alsó sarkába....
  • robertino11
    valaki tudna nekem egy oldalt mondani ahonnan ezt le lehet tölteni?(NEM DEMO-T KÉREK!!)
    Előre is kösz!
  • 94mike
    Látom ez már ittis megy...
  • Blum
    Az is igaz...
  • gumikacsa
    minek írogassunk, ha nincs semmi hír?
  • Blum
    Látom itt is nagy az élet....
  • Mark98
    Kösz!
  • vajo
  • szabii98
    hol az 500HSZ?
  • gumikacsa
    elvileg ez csak egy fan oldal, nem a hivatalos.
  • LTomi
    Reméljük gyakrabban fogják frissíteni, mint az ETS honlapját és készítenek angol változatot. :D De ez is előrelépés.
  • hungaryws
    köszi
  • szabii98
    na ezt hiányoltam
  • vajo
    http://germantrucksimulator.de/
  • Szobi30
    megnyomod fenn h fórum és akkor elméletileg ki kéne tegyen a fórum főoldalra...
  • Mark98
    Meg még sok más. Valaki meg tudja mondani hogy bejelentkezés után miért egyből ebbe a topikba hoz?Így nem tudok máshová írni.
  • R420
    Hát az jó lenne meg egy szintező.
  • Mark98
    Meg amin még lehetene javítani az hogy legyen csak sima helyzetjelző.
  • Mark98
    A lényeg hogy kéne valami jobb 5000Ft-ért.
  • szabii98
    de lehet.csak a mappokban nem.a traficot kell átírni:)
  • RS
    Nem tudom láttátok-e.
    Forrás: kamionszim.hu
    Ehhez nem fűznék semmit, esetleg, hogy szerintem hülyítenek minket...
    (Ez nem rég még truck simulartor 2009 néven készült.)

• DIESEL DOG #396
    Na igen. Hiányzik belőle az élet...
  • v43 001
    remélem lehet emelni a forgalmat mert az ets-be igen kevéske, és nincsenek dugok. meg annak is örülnék ha lenne benne valami útépítés, meg balesetek...
  • v43 001
    sok sikert hozzá! egyébként én biztosan fogok mapot csinálni ugyhogy majd lehet segíteni (ha akartok):P
  • vajo
    de én nem érek mostan rá ilyenekre!
    GTS-be se rögtön kezdeném el. Majd ha lesz időm...főleg félév kor lesz pár vizsgám. Azokra tanulok inkább mint hogy egy jövőmet nem meghatározó témával jobban foglalkozzak.
  • Mark98
    Remélem valami nagyot terveznek az ETS legnagyobb hibája a forgalomirányítás miért nem lehet olyat bele tenni mint a Cobra 11 Nitro-ba. Nem?