German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy van e 3, 4 tengelyes billencs teherautó amit le lehet hozzá tölteni? vagy melyik azaz oldal ahol több lehet a teherautó mint a kamion? elõre is köszi 😊
Csaby
hello
valaki segitene nekem van egy scaniám és a névtáblát ki akarom venni vagy legalább átirni, de nem értek a Zmodeler -hez, és a felsö fényszorókat is le akkarom venni ,
hogy tudom ezeket megcsinalni?
valaki segitene nekem van egy scaniám és a névtáblát ki akarom venni vagy legalább átirni, de nem értek a Zmodeler -hez, és a felsö fényszorókat is le akkarom venni ,
hogy tudom ezeket megcsinalni?
V-Power Shell
Hali Mindenkinek!
Szerintem ez a map még nincs kész. Legalábbis a Polish-Gts Team oldalán 86%-os készültségrõl írnak (egy pár perce néztem), de azt olvastam, hogy még 2011-ben elkészülnek vele. Már alig várom.
Szerintem ez a map még nincs kész. Legalábbis a Polish-Gts Team oldalán 86%-os készültségrõl írnak (egy pár perce néztem), de azt olvastam, hogy még 2011-ben elkészülnek vele. Már alig várom.
Nagyon szépen köszönjük!<#worship>#worship><#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
Jó estét!
Olasz-Osztrák határ.
Varsányi:Nagyon szépen köszönjük ezt a nagyszerû kamiont!😄
Olasz-Osztrák határ.
Varsányi:Nagyon szépen köszönjük ezt a nagyszerû kamiont!😄
http://kismenyus.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy
semmi, csak érdekesnek találom, h megint rádjött a "kötözködjünk" stílus, azon kívül tiszta happy minden😊
Azért nem adtam neki linket, mert ott volt a vidi leírásába, de most olvasom h az se jó. Most azon vagyok h zsoltinak keressek letöltõ linket, eddig nem találtam googlén.
Azért nem adtam neki linket, mert ott volt a vidi leírásába, de most olvasom h az se jó. Most azon vagyok h zsoltinak keressek letöltõ linket, eddig nem találtam googlén.
menjél vissza, ahonnan jöttél, szia.
az biztos.
kutizsolt:õ nem köcsög hanem segíteni akart csak,de sztem te nagyobb bunkó vagy ha ezt nem veszed észre.bocs
kutizsolt:õ nem köcsög hanem segíteni akart csak,de sztem te nagyobb bunkó vagy ha ezt nem veszed észre.bocs
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
köcsög vagy te marha
már a délelött bereggeltem oda. de ott amit kaptam az nem megy !!!
direkt linket kértem amúgy!!
már a délelött bereggeltem oda. de ott amit kaptam az nem megy !!!
direkt linket kértem amúgy!!
V-Power Shell
hogy te mekkora egy köcsög vagy bazdmeg 😄 inkább írtál 2 hsz-t minthogy bemásoltad volna . . . gratula !
Zsolti : itt a lengyel mapod ! www.polish-gts.pl
Zsolti : itt a lengyel mapod ! www.polish-gts.pl
írtam, a videó description be van.
ottvan a vidinél a link + a videó nevében van a mapp neve, és googlén rákeresel.
És hogyan lehet regisztrálni, mert leforditottam az oldalt és sehol nem találtam regisztráciot...köszi
lehet csak én látom igy de mintha lobogna a német zászló 😄D szép gép!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Hello!
Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szép gépek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Estét!
Gigamen:Jó kép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Gigamen:Jó kép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Sziasztok ! Nem tudna nekem valaki MOL TRANS-os skint csinálni ?
V-Power Shell
érdeklõdnék hogy az austrian truck simulator-nak , van e valamilyen lehetõség magyarításra ? Ha van és tudja valaki?.
köszi😊))
néztem de nem találtam ilyen eus mapot :SS
hm, akkor a "Kiegészítõk letölthetõek innen" részben találsz honlapokat, azokon érdemes szétnézni, vannak jó dolgok azokon az oldalakon.
nem találja 404 not found😞((:S
omg, nem rég linkelték, olvass már 2 hozzászólással lentebb😊