47495
German Truck Simulator
-
#3546 Erre valaki -
#3545 nem tudom így hirtelen fejből...de ha van egy garázsod akkor ott olyat vehetsz amilyet akarsz...utána pedig lecseréled arra amivel éppen jársz és kész is :D -
#3544 Ha dobsz priviben egy MSN cimet adok jobb pótot, igaz az Schmitz de jobb cucc :P -
#3543 És Iveco-t hol lehet venni? -
#3542 Hát fiuk, ez nekem nem fog menni. A def átirása még csak elmegy de ezekkel a csomagolgatásokkal a faszom kivan totalcommandert meg nem tudom használni mert ha rákattintok az scs fájlra akkor meg nyitja Win rarba!:( -
Glory81 #3541 Köszönöm szépen!Akkor meg is nézem. -
#3540 Berlinbe tudsz venni DAF, MAN, Scania, Renault-ot
tán asszem de nem biztos h ezeket ott ugyanúgy lehet mint ETS-ben lehetett...
a többi városban alapból nincsen feltüntetve, neked kell megtalálnod miután megtaláltad fel fogja tüntetni a térképen is
úgy ismered meg a kereskedést h ott van előtte pár zászló és rajta van h swift, valiant, DAV, MAN, stb...és egyy kereskedőnél 2 féle kamiont lehet kapni!
de ha pár oldalt viszaolvasol akkor valaki leírta h mien kamiont hol lehet kapni! -
#3539 nem kell félóránként belinkelni... vegyél saját kamiont és akkor enged garázst venni -
Glory81 #3538 Ja egyébként mi jelöli a kamionkereskedést mert én mikor csak a csavarkulcshoz megyek azaz ahol repairozni lehet vagyis javitani a kamiont ott nem lehet venni truckot:S
Hol lehet mi jelöli a városban a kereskedést?
help plz -
#3537 az szar ügy:S
mondanám h megnézem hátha nekem sikerül de mivel privát így nem tudom...:S
de egyébként az összeset felülírta?? -
kobi14 #3536 Én írtam -
#3535 Üdv Mindenkinek!
A játékkal kapcsolatban olyan problémám van , hogy sehogy nem nyitja ki a garázst nekem semelyik városban sem! Már 1 csillagos vagyok és elvileg innentől már csak saját céggel lehetne fejlődni, de ugye ahhoz kellene a garázs! Mindig Sie müssen selbständig sein szöveget dob ki! Próbáltam már rakománnyal, rakomány nélkül C kategóriás és A kategóriás kamionnal is vettem már kamion is, de semmi mindig ugyan az a szöveget dobja be és már nagyon felhúzott így nem tudok tovább haladni!
Ha tudna segíteni valaki és értelmesen elmagyarázni hogy most miképp van ez, azt nagyon megköszönném! -
#3534 legyenszives nézze meg valaki. köszönöm -
#3533 Igy se jó sajna:/ -
Glory81 #3532 Akinek szaggat vagy laggol a gépe annak ajánlom a Game Booster programot nem tudom ki mondta írta először valamelyik hozzászólásban de haver gépén is simán fut a játék pedig neki vagy 5 éves gépe van radeon 9600 512 mega RAM-al de ez a progi segitett neki igaz 1024*768 low beállitásnál de tökételesen tud vele játszani:)))
Jó kis fasza kis program ez a Game Booster!
Üdv -
Sóschips #3531 na amit átpróbáltam rakni kamiont az megpróbálom megvenni és vagy ezt csinálja,vagy kifagy a játék:S
itt van egy kép a hibaüzenetről
valaki tud segíteni? -
#3530 Köszi..kiprobálom. -
#3529 ment egy PM, majd olvasd el...nekem mikor ilyen gondom volt akkor úgy tudtam megoldani...
#3528:mert először csak bizonyos cégekkel van szerződésed és amint látod a tradeaux-al még nincsen...próbálkozz más cégeknél is(e-mailek közt ottvannak azok a cégek amelyekkel már van szerződésed mindíg a feladó nevénél látod h pl: transinet vagy akármi) -
#3528 Sziaszok! Valaki légyszives segítsen! Vettem egy saját kamiont és amikor árut akarok felvenni akkor nem ad ki egyet se!
-
Sóschips #3527 köszi -
#3526 Dokumentumok/German Truck Simulator/config.cfg
uset g_console "0" -ról "1"-re
uset g_developer "0" -ról "1"-re
-
#3525 vki? -
Sóschips #3524 Hali!
Nekem annyi bajom lenne hogy megpróbáltam átrakni egy gépet,de mikor elkezd betölteni akkor megvagy és nem tölt tovább:Smeg annyit még hogy az ö betűs nézetet,meg a 0ás gombot hol tudom beállítani? -
#3523 Hello. Ma kezdtem el a játékot, nem rossz! A csúszkálás megmaradt, de ahogy olvastam velemit lehet állítani. -
#3522 nincsmit:) -
carloelsa #3521 Írd át Volvora! -
#3520 Sikerült a leírás alapján átrakni az ETS-ből a kedvenc Volvómat a GTS-be, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a belső kinézetét is a Volvóra alakítani, mert most DAF belseje van neki, mivel a egy DAF-ot írtam át!
Előre is köszönöm a segítséget! -
#3519 na itt van
-
#3518 garázst akarok venni és ezt irja majd mutaatok képet, vki elküldené a mentését ahol már én tudok kiválasztani fuvart?plz
szeretnék már skinezni:d -
roxor24 #3517 help nagyon fontos! -
rokerkamionos #3516 Egy kép tőlem is.:D
-
roxor24 #3515 sziasztok!Honnan tudok letölteni kamionokat??(ingyen)és a lagolásomat h tom megszüntetni mert megvan pedig a gépigényem a GTS-hez!Az ETS simán ment full grafikán. -
#3514 Első kamion
-
carloelsa #3513 Köszi mindenkinek a segítséget! Így már van jó kis szerelvényem! =)
-
#3512 Napot!
Végre átkerült az én masinám is.
(A segítségért köszönet "Félembernek"! Köszi Peti!)
DAF XF 1O5.41O Sc
-
#3511 KEzded a játékot, kapsz egy kamiont meg fuvarokat.
Addig csinálod amíg nem kapsz e-maileket hogy kb. 10000 -ért vehetsz kamionokat (persze C lass , és használt is 50000 km-el )
Na itt veszel kamiont és innentöl kezdve mint az euro trusck-ba, tehát vállalsz fuvart egy cégnél és viszed.Na ezt is addíg amíg nem lesz 25000-ed avgy még tovább.25000 ért már lehet venni egy garázst. -
szabensz #3510 szevasztok. Kurva jó játék játszottam a demójával és nagyon bejött és az egészet szeretném letölteni nem tudná valaki hogy honnan tudnám letölteni egészbe?? köszi előre is!! -
MURFITTS #3509 mikor új játékot kezdek, alapból ad egy kamiont! utána hogyan kell egy garázst venni ??
amúgy még biciklivel vagyok, munkát keresek :D
szóval segítséég??? -
kobi14 #3508 Működik a progi? -
#3507 miért gyalog vagy ?