47495
German Truck Simulator
  • Bufee
    Erre valaki
  • Szobi30
    nem tudom így hirtelen fejből...de ha van egy garázsod akkor ott olyat vehetsz amilyet akarsz...utána pedig lecseréled arra amivel éppen jársz és kész is :D
  • V43 1105
    Ha dobsz priviben egy MSN cimet adok jobb pótot, igaz az Schmitz de jobb cucc :P
  • Bufee
    És Iveco-t hol lehet venni?
  • Tinka123
    Hát fiuk, ez nekem nem fog menni. A def átirása még csak elmegy de ezekkel a csomagolgatásokkal a faszom kivan totalcommandert meg nem tudom használni mert ha rákattintok az scs fájlra akkor meg nyitja Win rarba!:(
  • Glory81
    Köszönöm szépen!Akkor meg is nézem.
  • Szobi30
    Berlinbe tudsz venni DAF, MAN, Scania, Renault-ot
    tán asszem de nem biztos h ezeket ott ugyanúgy lehet mint ETS-ben lehetett...
    a többi városban alapból nincsen feltüntetve, neked kell megtalálnod miután megtaláltad fel fogja tüntetni a térképen is
    úgy ismered meg a kereskedést h ott van előtte pár zászló és rajta van h swift, valiant, DAV, MAN, stb...és egyy kereskedőnél 2 féle kamiont lehet kapni!
    de ha pár oldalt viszaolvasol akkor valaki leírta h mien kamiont hol lehet kapni!
  • Félember #3539
    nem kell félóránként belinkelni... vegyél saját kamiont és akkor enged garázst venni
  • Glory81
    Ja egyébként mi jelöli a kamionkereskedést mert én mikor csak a csavarkulcshoz megyek azaz ahol repairozni lehet vagyis javitani a kamiont ott nem lehet venni truckot:S
    Hol lehet mi jelöli a városban a kereskedést?
    help plz
  • Szobi30
    az szar ügy:S
    mondanám h megnézem hátha nekem sikerül de mivel privát így nem tudom...:S

de egyébként az összeset felülírta??
  • kobi14
    Én írtam
  • oylog
    Üdv Mindenkinek!

A játékkal kapcsolatban olyan problémám van , hogy sehogy nem nyitja ki a garázst nekem semelyik városban sem! Már 1 csillagos vagyok és elvileg innentől már csak saját céggel lehetne fejlődni, de ugye ahhoz kellene a garázs! Mindig Sie müssen selbständig sein szöveget dob ki! Próbáltam már rakománnyal, rakomány nélkül C kategóriás és A kategóriás kamionnal is vettem már kamion is, de semmi mindig ugyan az a szöveget dobja be és már nagyon felhúzott így nem tudok tovább haladni!
    Ha tudna segíteni valaki és értelmesen elmagyarázni hogy most miképp van ez, azt nagyon megköszönném!
  • hungary27
    legyenszives nézze meg valaki. köszönöm
  • Roland10
    Igy se jó sajna:/
  • Glory81
    Akinek szaggat vagy laggol a gépe annak ajánlom a Game Booster programot nem tudom ki mondta írta először valamelyik hozzászólásban de haver gépén is simán fut a játék pedig neki vagy 5 éves gépe van radeon 9600 512 mega RAM-al de ez a progi segitett neki igaz 1024*768 low beállitásnál de tökételesen tud vele játszani:)))
    Jó kis fasza kis program ez a Game Booster!
    Üdv
  • Sóschips
    na amit átpróbáltam rakni kamiont az megpróbálom megvenni és vagy ezt csinálja,vagy kifagy a játék:S
    itt van egy kép a hibaüzenetről

valaki tud segíteni?
  • Roland10
    Köszi..kiprobálom.
  • Szobi30
    ment egy PM, majd olvasd el...nekem mikor ilyen gondom volt akkor úgy tudtam megoldani...

#3528:mert először csak bizonyos cégekkel van szerződésed és amint látod a tradeaux-al még nincsen...próbálkozz más cégeknél is(e-mailek közt ottvannak azok a cégek amelyekkel már van szerződésed mindíg a feladó nevénél látod h pl: transinet vagy akármi)
  • Bufee
    Sziaszok! Valaki légyszives segítsen! Vettem egy saját kamiont és amikor árut akarok felvenni akkor nem ad ki egyet se!
  • Sóschips
    köszi
  • Taki 122
    Dokumentumok/German Truck Simulator/config.cfg
    uset g_console "0" -ról "1"-re
    uset g_developer "0" -ról "1"-re

• hungary27
    vki?
  • Sóschips
    Hali!
    Nekem annyi bajom lenne hogy megpróbáltam átrakni egy gépet,de mikor elkezd betölteni akkor megvagy és nem tölt tovább:Smeg annyit még hogy az ö betűs nézetet,meg a 0ás gombot hol tudom beállítani?
  • Penge88
    Hello. Ma kezdtem el a játékot, nem rossz! A csúszkálás megmaradt, de ahogy olvastam velemit lehet állítani.
  • Félember #3522
    nincsmit:)
  • carloelsa
    Írd át Volvora!
  • mesa82
    Sikerült a leírás alapján átrakni az ETS-ből a kedvenc Volvómat a GTS-be, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a belső kinézetét is a Volvóra alakítani, mert most DAF belseje van neki, mivel a egy DAF-ot írtam át!
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • atika223
    na itt van

• hungary27
    garázst akarok venni és ezt irja majd mutaatok képet, vki elküldené a mentését ahol már én tudok kiválasztani fuvart?plz

szeretnék már skinezni:d
  • roxor24
    help nagyon fontos!
  • rokerkamionos
    Egy kép tőlem is.:D
  • roxor24
    sziasztok!Honnan tudok letölteni kamionokat??(ingyen)és a lagolásomat h tom megszüntetni mert megvan pedig a gépigényem a GTS-hez!Az ETS simán ment full grafikán.
  • atika223
    Első kamion

• carloelsa
    Köszi mindenkinek a segítséget! Így már van jó kis szerelvényem! =)

• Taki 122
    Napot!
    Végre átkerült az én masinám is.
    (A segítségért köszönet "Félembernek"! Köszi Peti!)
    DAF XF 1O5.41O Sc

• Mystic Pookie
    KEzded a játékot, kapsz egy kamiont meg fuvarokat.
    Addig csinálod amíg nem kapsz e-maileket hogy kb. 10000 -ért vehetsz kamionokat (persze C lass , és használt is 50000 km-el )
    Na itt veszel kamiont és innentöl kezdve mint az euro trusck-ba, tehát vállalsz fuvart egy cégnél és viszed.Na ezt is addíg amíg nem lesz 25000-ed avgy még tovább.25000 ért már lehet venni egy garázst.
  • szabensz
    szevasztok. Kurva jó játék játszottam a demójával és nagyon bejött és az egészet szeretném letölteni nem tudná valaki hogy honnan tudnám letölteni egészbe?? köszi előre is!!
  • MURFITTS
    mikor új játékot kezdek, alapból ad egy kamiont! utána hogyan kell egy garázst venni ??

amúgy még biciklivel vagyok, munkát keresek :D

szóval segítséég???
  • kobi14
    Működik a progi?
  • Mystic Pookie
    miért gyalog vagy ?