47495
German Truck Simulator
-
vajo #3587 marha szar így a logód h nagyobb! nemkő másik? xD -
#3586 átraktam én is a DAF-omat:
bár sztem a felső szúrót lefogom róla venni...az nem jön be annyira nekem:D
(pedig én raktam rá xDD)
mindenesetre már csak a pótomat kell átraknom...még nemtom ugyan h h kell de majd megtanulom :D -
#3585 Beálltam a garázsba estére.
És azt nem tudjátok hogy a garázsomba mért állnak kamionok és nem is ilyen kamionjaim vannak a cégbe.
-
#3584 Egy nap termése kép nélkül:
Rostock-Hamburg
Hamburg-Magderon(vagy mi xDD)
Magderon-Stutgart
Stutgart-Hannover
Hannover-Düisburg(asszem)
Egy kép, 1 és fél óra alatti statisztika:
Most Stop van Hannoverben, csak 7kor indulhatok tovább.
Diesel Dog megvan a pót:D
Tradeauxban, játékokat viszek, azzal jó.Talán a többivel is ami a transinetben van.
További jó gurit mindenkinek!(A város neveket még tanulni kell:D) -
#3583 TD
-
#3582 miért furi?? -
#3581 Elég furi de jó! -
vajo #3580
Beugrottam lengyelbe sörért, mert ott olcsóbb! :D
-
Glory81 #3579 Gyönyörű ez a DAF. -
DIESEL DOG #3578 Na mégiscsak maradok a jó öreg bevált Volvo FH12 440 - Schmitz SPR kombómnál... a fülkén még alakítok majd...
-
#3577 :D a lényeg az h jó lett :)
de egyébként még mindíg fasza ez a Scania -
#3576 egy fellépőt dobhatnál rá ahol a kipufogó van... de amúgy fasza..:D -
#3575 Jaja:) Semmi csak az,hogy Közepesen volt a részletsék..és igy nem jelenitette meg:) -
#3574 látom h sikerült megoldanod...mi volt a baja?? -
#3573 Csak úgy..
-
DIESEL DOG #3572 Örülök hogy tetszik! -
#3571 Eddig 90% akkor nem sok változik már rajta:D Amugy rohadt szép -
#3570 Up.90%
-
kobi14 #3569
Letöltés -
#3568 Első figyelmeztetés, a warez itt tilos, ebben a témában az off topikba fáradj át. Hsz. törölve. -
Tes Parker #3567 Cső Srácok! Lenne egy kérdésem. Tegnap óta játszok a játékkal,feltettem egy pót csomagot és egy Volvo FH16-ot és egy módot ami feloldja a karriert. Na már most mikor beérek egy városba a szállítmánnyal akkor kilép a játék. Mi lehet a gond? Talán egy újratelepítés segítene? Előre is köszi a választ! -
Sóschips #3566 valaki erre valami? -
#3565 Man-t honan tudnák beszerezni? -
sfm #3564 Nekem gond nélkül megy W7-en. -
Blum #3563 Win7 hibája. Én is szoptam vele... -
#3562 üdv!Nekem teli van hibákkal a játék!Win7-em van,és vannak egyes pontok,amerre ha megyek megáll a játék!Van valami ötletetek,hogy mit lehetne csinálni vele? -
sfm #3561 Összedobtam egy skinpackot a Schwarzmuller póthoz, kezdetleges, de sztem van közet szép is.
Letöltés -
#3560 Hehe sikerült :P
Diesel Dog szép gép és sikerült átraknom :P:D
Abefejezésnél a segitséget köszi Félembernek! -
kobi14 #3559 Egy kis segítség :
Letöltések -
#3558 De, viszont nem mondjuk meg:)
És nem azért mert, hanem azért mert tilos:)
-
Hosszas #3556 Ez a Game Booster tenleng segitet, mar nem szaggat annyira varosban sem! Koszi a segitseget !! -
Martens4466 #3555 Hali
Lenne egy kérdésem lenne, hogy lehet e adni a soförnek munkát akit felveszel vagy nem? -
#3554 Ti ilyen pótot húztatok már?
-
#3553 akkor keressél olyan dolgot amiben van ilyen FF 00 FF...vagy vmi csak más sorrendben...(ezt csak most találtam ki szal nem valószínű h fog működni :S)
de a szemeddel gyorsan végigfutod és ha találsz vmi hasonlót akkor azt lecseréled FF FF FF...-ra
talán még működni is fog xDDD :D -
#3552 kamiont kell venni de az akkor feladott fuvart még el kell vinni és csak akk adja oda az elöbb vet gépet! és utána garázst is tudsz venni ... -
#3551 Hy all!
Amikor kamiont szeretnék venni a kamion kereskedőnél akkor azt irja hogy épp cégnél vagyok de azt hogy lehet elérni hogy maszekoljak hány fuvar után?Előre is köszönöm annak aki tud segíteni! -
#3550 Köszi szépen! Amúgy Szobitól azt kérdeztem, hogy hol lehet Iveco-t venni!
-
#3549 te a szemedet használod is... vagy csak úgy van?!! Szobi leírta az előbb
megoldás:
mert először csak bizonyos cégekkel van szerződésed és amint látod a tradeaux-al még nincsen...próbálkozz más cégeknél is(e-mailek közt ottvannak azok a cégek amelyekkel már van szerződésed mindíg a feladó nevénél látod h pl: transinet vagy akármi) -
Sóschips #3548 #3529 hsz-t olvasd el -
#3547 Igen,mindet felülirta:/